Coach & therapeut

Welkom op de Polyenergetisch Coaching & Therapie pagina !

 engelse-vlag-button   English Version
Goed dat je hier bent want je bent hier vast niet zomaar terecht gekomen.
Waarschijnlijk ben jij toe aan een transformatie die je leven op verschillende vlakken kan veranderen.  ‘Als je niet in je kracht zit, dan speelt de maatschappij met je!’

Wil je bijvoorbeeld werken aan de volgende zaken?

*  Je bent het contact met jezelf kwijt
*  Je ervaart disbalans tussen werk en privé
*  Je hebt zorgen om financiën of doet werk wat niet (meer) bij je past
*  Je kan moeilijk ‘Nee’ zeggen en gaat steeds over je eigen grenzen heen
*  Je ervaart problemen in je relaties, ook de relatie met jezelf
*  Je vindt het moeilijk om op een juiste manier te communiceren
*  Je hebt moeite met loslaten (ook kilo’s lichaamsgewicht)
*  Je hebt alles ‘voor elkaar’, maar hebt toch het gevoel dat je iets mist.
*  Je hebt geen vertrouwen in jezelf en de toekomst

Je hebt het gevoel dat het nu tijd is voor een verandering.

Je zoekt een manier om te veranderen, steeds val je weer terug. Het lukt niet of je weet niet of of waar je moet zoeken. Je wordt er moe van, het put je uit.  Je loopt letterlijk vast en krijgt er zelfs lichamelijke klachten van. Eigenlijk weet je niet meer welke stap je moet zetten.

Tijd voor actie, zet de eerste stap naar blijvende verandering!

Allereerst laat ik je weten dat je niet de enige bent. Ik heb al veel vrouwen (en mannen) geholpen die in dezelfde situatie zitten als jij. De pijn die je voelt, zit vaak diep van binnen.
Je hebt patronen ontwikkelt waardoor je verder van jezelf bent geraakt en daarnaast om de pijn niet meer te voelen. Je bent het vertrouwen in jezelf kwijt, je luistert niet meer naar de signalen en de boodschappen die je krijgt.

Patronen komen vaak voort uit de overtuigingen die je heb, deze zijn vaak onbewust.
Deze overtuigingen zitten vaak heel diep en zijn ontstaan in je kindertijd. Dit kunnen vervelende situaties zijn die je hebt meegemaakt. Ook kan je ze (onbewust) overgenomen hebben vanuit het gezin of de familie, soms 7 generaties terug. Denk ook aan gedachten die steeds herhalen, dit kan leiden naar doemdenken, je zit dan snel in een negatieve spiraal, teveel in je hoofd.
Om dit te doorbreken is het belangrijk dat we erachter komen waar deze patronen vandaan komen, we laten ze bovenkomen en gaan deze ombuigen en opruimen.

Ik ben van mening dat je je niet langer ellendig hoeft te voelen of veel pijn te ervaren.
Iedereen kan altijd en op elk moment veranderen, je hebt altijd in alles een keus, als je zelf verandert verandert de wereld om je heen! De verandering begint dus altijd bij jezelf. En om je te ondersteunen in je transformatie heb ik een aantal keuze mogelijkheden.
Ik heb de ervaring om jou te kunnen helpen!|

Al na een paar sessies merk jijzelf een enorme verandering.

Een verandering die je al heel snel als normaal gaat ervaren, je went er heel snel aan. voorbeelden zijn:
*  Je ervaart meer rust in je hoofd en kan daardoor beter ontspannen
*  Je hebt meer contact met je lichaam, je pikt de signalen beter op
*  Je komt (beter) bij je gevoel, die kan je nu herkennen en zelfs benoemen
*  Je creativiteit komt terug, je geniet weer van hobby’s of invullen van je vrije tijd
*  Je komt weer in je eigen kracht, daardoor kan je situaties beter aan!

Testimonial van Jolande S (ES)
Ondanks al mijn zegeningen, was ik 65 jaar steeds op zoek naar iets…………
Door Alexandra’s warme begrip, haar kennis en professionele aanpak, vond ik, wat ik zocht. Mezelf.
Lieve Alexandra, je gaf me het Genieten terug!    Waanzinnig bedankt.   Jolande Spaink

11057368_903173893074690_7667563349811794956_nAls dank heeft Jolande een prachtig beeld voor me gemaakt! Haar uitleg erbij…
“De schoonheid is de ontwarring van de problemen. Een acht voor beweging, problemen uit de knoop halen, van het harde mannelijke (het vierkante blok) naar het zachte vrouwelijke (8-vorm) en het hart staat voor het werk wat je doet vanuit liefde en passie”

Testimonial van Candida M
Ik zocht en vond Alexandra. Met een hele zware gebeurtenis voor de boeg kon ik wel wat hulp gebruiken in het hier en nu maar ik kwam bij de dag van gisteren…
En dat was maar goed ook want zo kon ik met “Hartelijke hulp” van Alexandra weer helemaal heel door naar nu en morgen…
En voor de boeg ;)   Ik ga het gewoon doen Alex♡

Trajecten – we starten met een vrijblijvend intakegesprek

Vertrouwen, wederzijds respect en een goede klik vormen de sleutel tot een doelgerichte samenwerking. Ik werk vanuit mijn hart en kan zorg op maat leveren, want jouw wensen en voorkeuren staan bij elke vorm van begeleiding en coaching centraal zodat je vol vertrouwen na het kennismakingsgesprek direct met mij aan de slag gaan.
De drempel is vaak hoog. Daarom is het eerste gesprek gratis. Ieder mens is anders, daarom wordt het traject ook persoonlijk op maat gemaakt. Neem Contact op, laat je gegevens achter en ik bel je op voor het eerste gratis gesprek.

Vaak zijn twee maanden genoeg om blijvende verandering te bereiken, het is het aantal doelen waar je aan wilt werken dat de tijd bepaalt. Het is misschien minder, soms meer. We stellen een prijs vast voor het hele project. Ook is het mogelijk om een kaart aan te schaffen met een tegoed voor 5 of 10 sessies (de 11e is dan gratis). (Dit kan ook worden gecombineerd met healing-sessies en/of tijd, soms is een 10 minuten gesprek al voldoende.)

VIP intensive dag(en) op zowel Schiermonnikoog als in Spanje

Je kan er ook voor kiezen om een aantal dagen intensief met mij te werken.
–  Jij weet aan welk probleem jij wilt werken
–  Jij houdt van persoonlijke aandacht, we gaan samenwerken aan jouw Transformatie
–  Je vindt het heerlijk om te genieten van behandelingen plus werken aan je problemen
–  Je houdt van een lange termijn verandering ipv snelle oppervlakkige oplossingen
–  Jij vindt jezelf waardevol om te investeren
–  Je staat open voor coaching en bent bereid actief aan de slag te gaan.
Klik hier voor meer informatie 

Testimonial van M.H.
Een geweldige dag met vele inzichten; dat was mijn VIP Intensive dag met Alexandra.
Hoe spannend en moeilijk ik het ’s ochtends vond, hoe makkelijk Alexandra mij  al ‘los’ kreeg door vragen te stellen en oefeningen te doen. Al snel stroomden de tranen, tranen van spanning maar vooral herkenning en opluchting in wat Alexandra zei.  Opluchting doordat Alexandra mij precies begreep en precies mijn ‘pijnpunten’ kon benoemen, terwijl ik dat zelf soms niet eens kon. En nog belangrijker: die pijnpunten wegnemen/ ze minder zwaar te laten zijn door oefeningen te doen en mij inzichten te geven.
Ik heb over de gehele dag zoveel tips, trucs en oefeningen mee gekregen dat ik ze niet allemaal ga opnoemen. Uiteindelijk zal iedereen zijn eigen reis moeten afleggen, daarvoor hoef ik de tips en trucs ook niet te noemen. Ik was al onderweg met mijn reis, maar stond voor mijn gevoel stil en Alexandra heeft mij hierin absoluut weer verder geholpen. De dag heeft mij mooie inzichten gegeven en goede handvaten om weer verder te kunnen.

LOCATIES

Ik werk vanuit huis, dus zowel online als fysieke trajecten.
In de zomermaanden werk ik op Schiermonnikoog en de rest van het jaar in Spanje.
Je kan ook voor een x aantal dagen bij mij in Spanje komen, je krijgt dan een programma op maat.  Je kunt zelfs kiezen voor een combi VIP Intensive + Dance in Balance cyclus.

Testimonial van Caroline S.
Verrassend, overweldigend, ontwakend en bevrijdend.
Na jarenlange zelfverwaarlozing ben ik in mei van dit jaar heel hard achteruitgegaan. Sindsdien probeer ik het tij voor mezelf te keren. Gelet op de lage energielevels was dit nog best een uitdaging. In deze week heb ik door middel van de dans en de andere sessies de connectie met mezelf weer gekregen. Met name de sessie van ‘het lijf als bedrijf’ heeft als een ware eye-opener gewerkt. Ik heb door de dans en de sessie daadwerkelijk contact gekregen met mijn gevoel en dat is heel bijzonder en geeft heel veel blijdschap. Ik heb echt gevoeld wat het “doen” doet: het maakt de connectie. De stap naar balans tussen lichaam en geest is gezet, de weg naar een leven in balans is ingeslagen. Ook een ware eye-opener weren de mandala’s. Toen ik ze op volgorde moest leggen en ernaar kijken en voelen wat er naar boven kwam begon ik er sceptisch aan. Mijn ratio zag het nut er niet van in. Toch door die weerstand heen gebroken en het op me in laten werken. Het resultaat was verrassend: ik voelde een flow en een connectie met mijn hele lijf. De Reiki voelde als een warme energiestroom op de plekken waar ik werd aangeraakt en vond het relaxed.
Kortom: toen ik kwam was er geen connectie met mijn chakra’s. Ik wist niet eens precies wat ze voor waarde hadden) en nu is die connectie en waardering er wel.
Alexandra, heel veel dank!
(VIP Intensive inclusief Chakradance ‘Awakening’ in Spanje)

Klik hier voor meer testimonials

Love & Light
Alexandra Langeveld

Wil je meer informatie over mij als persoon …
klik dan hier

Like ons op Facebook