Testimonials “Dance in Balance”

Maaike.

In oktober 2018 heb ik deelgenomen aan de ‘ Kom in je kracht ‘retreat.. het doel van dit proces was dan ook, kom in je kracht. Is dit geslaagd? Jazeker!
Na het in balans dansen van mijn chakras voel ik mij meer verbonden met mijn lichaam, herken ik emoties & patronen beter èn zijn er daardoor blokkades aan het oplossen. Langgekoesterde dromen hebben structuur gekregen waardoor ik weer een stap dichter bij de uitvoer ben.
Alexandra, bedankt! Je kracht is bewonderenswaardig! ♡

Caroline S.

Verrassend, overweldigend, ontwakend en bevrijdend.
Verrassend (groot verschil tussen iets weten en snappen en daadwerkelijk doen) Overweldigend er kwam enorm veel op me af… dat zal vast nog lange tijd door gaan werken…) Ook een ware eye-opener weren de mandala’s. Toen ik ze op volgorde moest leggen en ernaar kijken en voelen wat er naar boven kwam begon ik er sceptisch aan. Mijn ratio zag het nut er niet van in. Toch door die weerstand heen gebroken en het op me in laten werken. Het resultaat was verrassend: ik voelde een flow en een connectie met mijn hele lijf.
De term “Awakening” is daarom voor mij ook in 1 woord wat deze retreat voor mij in gang gezet heeft. In mijn hoofd was ik al ‘wakker’ maar in deze retreat is nu ook mijn gevoel wakker geworden of misschien beter gezegd: bereikbaar geworden. Hiermee is de deur naar bevrijding van blokkades geopend en ligt de weg naar innerlijke balans nu heel zichtbaar voor me.
Alexandra, heel veel dank !
(VIP Intensive inclusief Chakradance ‘Awakening’ in Spanje)

Susanne B.

WOW, wat een ervaring om deze innerlijke reis te maken en zo door alle lagen heen te gaan. Ik merkte dat ik toch wel wat blokkades had en voelde tijdens de dansen enorme sensaties in mijn lichaam. Door alles toe te laten merkte ik een verandering, een enorme bevrijding, de heerlijke vrouwelijke energie, ook de power van de mannen energie en daarnaast ook wel tranen van ontroering. De verschillende muziek vond ik geweldig, mijn lichaam reageerde er spontaan op. Ik ben letterlijk ‘ontwaakt’ en ben bewust van veel zaken die spelen. Dit was een super mooi cadeau, ik heb er heel erg van genoten. Het was een zeer mooie ervaring, voor herhaling vatbaar.
Dank je wel Alexandra xxx

Marianne van K.

Dit moet je gewoon miminaal 1x in je leven hebben gedaan, om de ervaring te hebben….. (voor herhaling vatbaar 😉 )   (Chakradance – Celebrating SPRING)

Ingrid B

Celebrating LENTE, chakradance een mooie ervaring! warm aanbevolen

Wim V.

Celebrating LENTE, 2e positieve ervaring en er volgt nog meer !!!

Ingrid van der V

Verrassend, deze ontdekkingsreis door jezelf door middel van muziek en bewegen ! (Chakradance – Celebrating SPRING)

Laila

Vond het dansen erg leuk en zeer prettig om te doen, voor herhaling vatbaar !!!
(Chakradance – Celebrating SPRING)

Wim (ES)

‘Dans je in balans’ met Chakradance was voor mij een mooie ervaring en is iets om verder te doen, het brengt rulst, kalmte en kleur in je leven.  Het was goed, een positieve ervaring.

Rudy

Chakradance was een aparte ervaring, ook omdat je met gesloten ogen danst.  Je weet dat er geen ogen op je gericht zijn en beweegt veel losser dan je zou doen als iedereen kijkt. Je laat zo je gevoelens meer los.  Het is rustgevend en toch ben je actief bezig.

Yolanda

Dansen is een mooie manier om je vrij te “maken”, vrij te “voelen” en/of vrij te “zijn”. Een heerlijke ervaring. ☀️