Aromatherapie – uitleg helende geuren

Aromatherapie, uitleg over de helende geuren + een overzicht.

Het is bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam.
Ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben etherische oliën een verbluffend effect. Om dit effect te garanderen wordt uitsluitend met natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit gewerkt. Al deze geurcomposities worden met de hand gemaakt.  Meer informatie over Aromatherapie en massages vind je hier …..

Je kan ook een demo dag bij je thuis organiseren.
Dit is inclusief een gratis consult rond gezondheid of korte reading. (medium incl. kaarten)

TIP: Een vriendinnen- of familiedag met massage of healing naar keuze plus een demo van de geuren. dit is incl. een korte reading..  neem contact op voor meer informatie…..

SCROLL NAAR BENEDEN VOOR:
* DE AURA SPRAY’S EN ROLLERS
* UITLEG “HOE TE GEBRUIKEN ….”
* HANDIG ETUI – SPECIALE PRIJS

Spirituele regulatie

GRONDING    Ingrediënten:  Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver.
Gronding olie zal je helpen de verbinding met de aarde te herstellen. Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond. Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten.
I am gronding - aromatherapy
* Je kan je onveilig en onrustig voelen en angsten ervaren.
* Je kan last hebben van slaapproblemen.
* Leef je teveel in je hoofd?  / Ben je een dromer of een denker?
* Hoofdpijn, niet kunnen focussen en vergeten.
* Ben je aan het eind van de dag moe en voel je je leeggezogen?
* Het lukt niet om die dingen vorm te geven waar je naar verlangt.
* Problemen met geld of met andere basisbehoeften zoals werk en huisvesting.
* Allerhande lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra.

Door de grondende eigenschappen komt je energie weer goed in je lichaam.   
Gronding brengt ontspanning en een vredig gevoel, ze zal je sterken in je energie !
Een drupje op de voeten voor het slapen gaan zorgt voor een heerlijke nachtrust.

BESCHERMING     Lavendel, Den, Geranium, Salie. 
Bescherming tegen alle soorten energie die als belemmerd worden ervaren. Voor mensen die last hebben van de energie van anderen of van plekken waar ze verblijven. Om je aura goed af te sluiten zodat je je veilig en beschermd voelt. Heel waardevol voor kinderen die de energie van anderen makkelijk oppikken en daardoor vermoeid of druk worden. (Hoogsensitief / Adhd). Ook heel goed bij slechte concentratie. (ook verkrijgbaar in een spray)

EIGENLIEFDE:   Rozenkwarts, Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot, Patchouli, Chempaka, Roos. 
Hou van jezelf!  Als je geen eigenliefde meer hebt kun je ook niet geven aan een ander.
Door gebrek aan eigenliefde ben je kwetsbaar. Je bent geneigd om liefde te zoeken buiten jezelf en anderen verantwoordelijk te maken voor jouw geluk. Hoe bedrogen kom je uit. Door je eigenliefde te ontwikkelen kun je beter voor jezelf gaan staan!  Een handige hulpmiddel is deze essence, snuif deze diep in, sta voor de spiegel en kijk je zelf daarna diep in de ogen. En zeg tegen jezelf “IK HOU VAN JE, JE BENT GOED ZOALS JE BENT!”  Let ook op de dialogen die je in je hoofd hebt, wat zeg je dan tegen jezelf? En vraag je dan af of je dit ook tegen je beste vriend(in) zou zeggen. Waarschijnlijk zou je het niet in je hoofd halen. Dus doe je zelf een plezier.

ENTITEITEN     Lavendel, Zilverspar, Geranium, Salie, Basilicum, Laurier. 
Entiteiten en vreemde energieën loskoppelen en wegsturen! In je energieveld kunnen zich energieën hechten die niet van jou zijn. Deze kunnen op een onbewuste niveau veel invloed hebben. Met alle gevolgen van dien. Deze geurfrequentie helpt je om die energie los te halen uit je aura en je te beschermen voor nieuwe ‘besmettingen’. Bescherm jezelf en je omgeving en stuur tijdens het sprayen de energie die niet bij je hoort terug naar het licht.

FAALANGST    Lavendel, Kamille rooms, geranium, Basilicum, Bergamot, Wierook, neroli en sandelhout.  Kristallen: Zwarte toermalijn.  
Faalangst bijvoorbeeld bij examens, optreden in het openbaar, voor een groep spreken. Dit is een bekend gegeven. Mar veel vaker komt het onbewust voor. Door faalangst raak je passief, je durft geen nieuwe uitdagingen aan te gaan, bang om te mislukken. Hierdoor weerhou je je zelf om te groeien en alles uit je te halen. 
Gebruik een paar weken voor examen / presentatie moment. Tijdens de dag is de geur een grote steun voor je.  Brand de essence in een brandertje of maak er een heerlijke massage olie van, Behandel vooral de voeten!

BALANS    Patchouli, Vetiver, Bergamot, Mirte, Venkel, Cajaput, Benzoë en Cananga.
Kristallen: Bergkristal   Balans is belangrijk om op een positieve manier je leven in te richten. Je moet leren geven maar ook nemen. Je verstand en je gevoel in evenwicht, is een goed streven. Toch is het lastig om constant de balans te ervaren. 
Tijdens momenten van meditatie of gewoon bezinning kun je deze essence gebruiken. Maar maak er een heerlijke badolie van of een massage olie. Balans in je leven geeft evenwicht.

INCARNATIE    Lavendel, Angelica, dragon, Bergamot, Citronella, Benzoë, Honing
Veel mensen zijn niet goed geïncarneerd, dit kan door traumatische gebeurtenissen tijdens de zwangerschap of tijdens de geboorte. Door weerstand incarneren ze slecht waardoor lichaam en geest niet meer op één lijn staan wat uiteindelijk kan resulteren in zowel fysieke als ook psychische klachten. Een subtiel gevoel van heimwee en een gevoel dat het leven je tegenwerkt zijn klachten die vaak voorkomen. Vorm geven aan je leven lukt niet of is moeizaam. Vele ideetjes passeren in je gedachten zonder dat ze tot uitvoering worden gebracht. Goed te incarneren en je thuis voelen in je lichaam en hier op aarde, zal je leven weer doen laten stromen.  Deze essence ondersteunt om bewust te incarneren, trekt je in je lichaam en gaat je daar behaaglijk en veilig voelen.

INTUITIE     Benzoë, Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Anijs Chempaka, Dille, Amethist en Citrin.  “Ik help je aansluiten aan je gevoel.”  Deze geurfrequentie zorgt ervoor dat het vertrouwen in je buikgevoel wordt opgebouwd. Luisteren naar je gevoel is de beste leidraad. Vaak horen wij een stemmetje in ons (innerlijke zijn), vervolgens negeren wij die en gaan we   luisteren naar ons verstand. Door deze geur gaat je innerlijke stem spreken, je durft beslissen zonder tussenkomst  van je ratio.

KRACHT     Citroenmunt, Rozemarijn, Tijm, Latschenkiefer, Petitgrain, Geranium en Basilicum.  Kristallen: Rookkwarts  “Kracht om voor jezelf op te komen”. Of dat ene project voor elkaar te krijgen, of gewoon kracht om door een lastige periode van je leven te komen. Deze essence heeft die essentiële oliën in zich die je op zowel lichamelijk als op emotioneel en mentaal niveau kracht kunnen geven. Kracht net het steuntje in de rug dat je nodig kunt hebben in zware en vermoeiende tijden.

KUNDALINI     Lavendel, Gember, Kardamon, Dille Patchouli, Blauwe avonturijn.
“Kundalini energie kan weer vrij stromen!”  Als de Kundalini energie niet meer geleidelijk stroomt maar als een  soort fontein boven het kruinchakra uitspuit kun je in een spirituele crisis terecht komen.  Je bent dan niet meer in je fysieke lichaam en je bent niet meer geaard. Deze essence helpt je terug te keren in je lichaam en beter geaard te raken.  Oplossen van blokkades, door emotionele gebeurtenissen ontstaan, kunnen met deze essence worden ondersteund.

LOSLATEN     Cananga, Lavendin, Mirre, Wintergreen, Peper, Kruidnagel, Cirtonella, Geranium en Bergamot     Kristallen: Sneeuwvlok Obsidiaan en Bergkristal  
“Dan moet je dat gewoon loslaten!” Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan. Loslaten is de sleutel van persoonlijke groei!
  Loslaten vergt vertrouwen. Deze geurfrequentie zal je ondersteunen om dat wat je niet meer nodig hebt los te laten. Het geeft inzicht en schenkt vertrouwen. Door los te laten creëer je ruimte voor nieuwe en opbouwende dingen. Laat je niet meer tegenhouden door oude balast!

TRANSFORMATIE     Lavendel, Wierook, Wortelzaak, Latschenkiefer, Rozemarijn, Geranium en Sinaasappel.    Kristallen: Girasol en Bergkristal
Deze compositie is speciaal voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken om het transformatieproces te doorlopen. Het gaat snel, dat is een feit! Met alle klachten van dien.  Vermoeidheid, slecht slapen of midden in de nacht wakker worden zijn kleine voorbeelden. Bij veel mensen volgen gebeurtenissen in rap tempo elkaar op. Deze essence helpt de grote sprong in de energetische trilleng van de aarde te ondergaan.

VEILIGHEID      Geranium, Palmarosa, Wierook, Patchouli, Lavendel, rozenhout, Benzoë.
Kristallen: Labadoriet.   Veiligheid is de basis voor een positieve manier van leven en om jezelf neer te zetten als krachtig en liefdevol mens. Als negatieve ervaringen deze basis veiligheid hebben ontnomen kan het leven heel bedreigend zijn. Veiligheid ervaren in jezelf is de basis van het opbouwen van zelfvertrouwen. Zo kun je Indrukken van het dagelijks leven opvangen en op een opbouwende en
liefdevolle manier reageren, naar jezelf, maar ook naar je omgeving. Erg geschikt voor kinderen of volwassen die gepest worden of gepest zijn.

ZELFVERTROUWEN     Den Grove, Latschenkiefer, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot.  Kristallen; Tijgeroog.
Gebrek aan zelfvertrouwen of vertrouwen in het leven. Deze geurfrequentie ondersteunt het proces voor het opbouwen van meer zelfvertrouwen in het algemeen. Geschikt voor kinderen (en volwassenen) die het moeilijk vinden om zichzelf op een positieve manier neer te zetten.

Essence 10 ml € 16,-  /  2 ml € 4,50    Online bestellen neem contact op via het formulier.

ENGELEN (NL)    

CHAMUEL    Bergamot, Tuberoos, Mandarijn Bio, Rozenhout, Kruizemunt, Mirre, Kaneel, Scharlei.  “Met uw hulp leer ik onvoorwaardelijk lief te hebben!”
Chamuel is de hoeder van de derde lichtstraal die heeft een roze kleur en staat voor liefde en tederheid. Hij helpt je om jezelf lief te hebben. Chamuel is de beschermheilige van partnerschappen, zowel levenspartner als andere interpersoonlijke relaties. Hij leert ons om te geven en om mensen dicht bij ons te krijgen.

GABRIEL     Honig, Geranium, Mandarijn Bio, Pompelmoes, Ylang Ylang 
Met uw hulp kom ik in beweging!”  Gabriel is de hoeder van de vierde lichtstraal, welke kleur kristal wit is. Deze kleur staat voor de zuivering en waarheid geeft hulp als je steeds in dezelfde patronen vastzit en om te weten welke beslissingen te nemen. Herschikken van karma en interpersoonlijke problemen. Hij schijnt zijn licht op je blinde vlekken.

JEREMIEL    Zilverspar, Lavendel, Limoen, Laurier    Jeremiel helpt je bij het maken van positieve veranderingen in je leven. Wanneer het gaat over emoties, om te vergeven en een goed overzicht, zodat je kunt zien wat je moet veranderen. Hij zal je moed geven!

JOPHIEL     Geranium, Zilverspar, Lavendel, Limoen, Bijvoet Met uw hulp bereik ik mijn innerlijke wijsheid!” Jophiël helpt ons bij  toegang tot onze innerlijke wijsheid en onze innerlijke kennis. Hij is de kudde van de tweede lichtstraal welke kleur geel/goud. Deze warme kleur van Jophiël helpt bij nervositeit en winterdepressies.

METATRON    Lavendel, Ylang, Mirre, Kardamon, Pompelmoes, Wierook, Palmarosa, Neroli, Cananga Met uw hulp zal ik mijn leven plan vervullen!”
Metatron is de “King of Angels”. Met zijn hulp zullen we onze levensweg vinden. Metatron is de hoeder van het witte goud licht dat voor transparantie en transcendentie staat. Gouden lampje totale mutatie. Hij helpt ons met het persoonlijke levensplan.

MICHAEL     Lavendel, Honing, Neroli, Palmarosa, Rozenhout, Laurier, Pompelmoes
Met uw hulp zal ik worden beschermd!” Michael is de houder van de eerste lichtstraal, de kleur is blauw. Blauw is de kleur van de rust, vrede en veiligheid. Hij helpt ons om alle emoties los te laten en de intuïtie. Hij helpt het goede aan te trekken en is een grote hulp bij stervensbegeleiding.

RAGUEL      Lavendin, Latschenkiefer, Geraniun, Bloedsinaasappel. Raguel staat voor “Harmonie” . Kan helpen met de genezing en de harmonisatie van de relaties en helpt misverstanden voorkomen.

RAPHAEL     Jasmijn, Bergamot, Petitgrain, Chempaka, Honing  Met uw hulp kan ik genezen!” 
Raphael is houder van de vijfde lichtbundel en zijn kleur is emerald groen. Deze kleur staat voor genezing, geestelijke wedergeboorte, mededogen en harmonie. Raphael brengt evenwicht in alles wat is beschadigd. Hij helpt ons om onszelf te vinden op elk niveau van bestaan.

RAZIEL    Pompelmoes, Wierook, Petitgrain, Dille. “Staat voor Spirituele groei”
Raziel helpt bij het loslaten van angst en emoties die hun origen in vorige levens hebben.

SANDALPHON     Den, Gernaium, Lavendin Sandelphon geeft je vreugde en gelach.
Hij is de gardien van de muzikant en mensen hoe kunst maken.

URIEL   Roos, Rozenhout, Alcohol 96%. “Met uw hulp laat ik vreugde toe in mijn leven!”
Uriel is de houder van de rode balk en hij zal je de geest te gaan voor. Hij geeft u inspiratie en maakt vrees voor mislukking disapear. Hij geeft je kracht.

ZADKIEL     Neroli, Bergamot, Rozenhout, Petitgrain. “Met uw hulp vergeef ik en maak ik vrij!”    Zadkiel is de kudde van de zevende lichtstraal en de kleur is paars. Deze kleur staat voor verandering en transformatie. Zadkiel is onze steun tijdens grote veranderingen, zoals de scheiding van onze levenspartner door overlijden of echtscheiding. Hij bevrijdt ons uit de energie uit ons verleden. Wees voorbereid op een nieuw begin. Goed om te combineren voor boze buien, faalangst en onzekerheid

CIRCLE OF ANGELS     Een essence van alle engelen van de engelenlijn bij elkaar. Een heerlijke sensatie! Met uw hulp zal ik doorstaan! Voel hoe de vleugels van de Engelen beschermen je en geven je een stroom van onvoorwaardelijke liefde.

Essence 10 ml € 16,-  /  2 ml € 4,50  (exclusief eventuele verzendkosten) – geschikt voor het etui! Online bestellen neem contact op via het formulier.

HELENDE KLEUREN 

ROOD     Palmarosa, Geranium, Lavendin, Bloedsinaasappel
De Healing color Rood staat voor: Levensenergie, daadkracht, focussen, de energie hebben om de zielenopdracht uit te voeren, voor jezelf en je eigenwaarde. Geeft je focus om je levenspad te vervolgen zonder dat je wordt tegen gehouden door negatieve energie. Rood is ook geschikt voor kinderen die zich gefrustreerd en agressief uiten.

ORANJE     Sinaasappel, Mandarijn, Pompelmoes, Lavendel
De Healing Color Oranje staat voor: Emoties, creatie, seksuele energie, warmte en gevoel van
verbonden zijn. Voor mensen, vooral vrouwen die een ‘koude’ buikzone hebben, geblokkeerde energie, waardoor het lastig is om jezelf neer te zetten. Lichamelijke klachten zoals menstruatie problemen, rugklachten, blaasproblemen. De geur is verwarmend en troostend en geeft vertrouwen. Het gevoel van eenzaamheid kan worden getransformeerd.

GEEL    Citroen, Neroli, Petitgrain
De Healing Color Geel staat voor: Vreugde, levendigheid, warmte, vrolijkheid zoals
zonnestralen die je op je neus kietelen, Opbloeien, wijsheid. Voor energieën die donker en kil zijn, wanneer levendigheid is verstomd door zorgen en negatiever ervaringen. Om aan te sterken na een periode van ziekte en het energie peil om hoog te krikken.
Bij mensen die angstig zijn en kinderen die gebukt gaan onder spanningen van bijvoorbeeld ruziënde ouders of verwachtingen op school. Geeft een warme douche van zonneschijn en een rusti
g gevoel van geluk.

GROEN     Bergamot FCF, Citroen, Frangipani
De Healing Color Groen staat voor: Healing, regeneratie, evenwicht, balans, geborgenheid, versterkt de stroom levensenergieGroen is diep en grondend. Om vanuit de kern van je zijn tot inzicht te komen, wat zorgt ervoor dat ik uit balans raak? Ondersteund een herstelperiode na onbalans. De Groene straal ‘zet je weer aan’ en zorgt voor de balans, in je lichaam, je geest en je energiesysteem. Ideaal om te verdampen in een omgeving waar balans nodig is.

BLAUW     Rozemarijn, Sinaasappel, Lavendel, Chempaka
De Healing Color Blauw staat voor: Vrede, bescherming, innerlijke rust, wilskracht en moed. Creativiteit en de drang om te creëren. Blauw, heeft verbinding met de Aartsengel Michaël. Ze schenkt moed en wilskracht om voor je zelf op te komen en vanuit jezelf je leven te creëren. Zo kom je tot je ware potentieel. Dit is de weg naar een gelukkig en vol leven.
Geschikt voor mensen die niet precies weten wat ze willen en kunnen. Het legt verbinding met de 5e dimensie, de sfeer waar het Hogere Zelf verbinding kan aangaan met de Engelen en Gidsen. Inzichten kunnen tot je komen en de Gidsen en Engelen geven je passend advies.
Ideaal om te verdampen in bijvoorbeeld een yoga school.
                                                                     

VIOLET   Lavendin, Petitgrain, Chempaka
De Healing Color Violet staat voor: Transformatie, oplossen van blokkades, beperkingen en Karma, bevrijding. Hier vinden we de hoogste uitdrukking van liefde. Een prachtige essence om tijdens een healing te gebruiken. Vanuit universele liefde anderen ondersteunen in het proces van groei en zelfbewustzijn. Tijdens meditatie en bezinning een heerlijke olie om te verdampen!

ROZE    Geranium, Zilverspar, Lavendel, Limoen, Rozenhout
De Healing color Roze staat voor: Onvoorwaardelijke liefde, geborgenheid, compassie,
overgave, eigenliefde, begrip en genade. Bijzonder geschikt voor situaties van scheiding en rouwverwerking. Ook voor ondersteuning van gebrekkig zelfbeeld en weinig eigenliefde of moeilijk kunnen ontvangen. Loskomen van dit trauma kan samen gaan met een stroom van tranen, maar dat is oké. Na het verwerken zal het leven een andere lading hebben die gepaard gaat met lichtheid en vrolijkheid.

WIT    Kamfer, Mirte, Rozemarijn, Tuberoos
De Healing Color Wit staat voor: Zuivering, helderheid, bevrijding, vooruitzien, kennisHet zuiveren in de grootste zin van het woord, van ruimten en zelf gebieden. Heerlijke om een healing mee te beginnen. De dag uit de energie weg te strijken! Ideaal voor de praktijk!

ZILVER    Koriander, Rozemarijn, Geranium, Pompelmoes
De Healing Color Zilver staat voor: het vrouwelijk principe, bescherming, genade, herkennen wat er achter de schijnbare werkelijkheid verborgen ligt. Zilver is zacht en vrouwelijk en is belangrijk om de vrouwelijke energie tot volle wasdom laten komen. Het begrip van geboorte en dood, de altijd doorgaande cycles. Alles wat er gebeurt in je leven heeft als doel je ziel te laten groeien. Bijzonder goed bij personen die te vast blijven zitten in hun ‘slachtoffer’. Vergeving van anderen en jezelf!  Ideaal voor iedere therapeut!

GOUD     Bergamot FCF, Chempaka, Rozemarijn, Palmarosa, Lavendin
De healing color Goud staat voor: Het mannelijke principe, pracht, rijkdom, volheid en welstand. De sleutel tot het tijdperk van licht. Het verhogen van het bewustzijn en het tot volle wasdom komen van de aarde. Gebaseerd op harmonie en liefde, begrip van hoe te creëren in integriteit, zuiverheid en zonder angst. Erg goed voor energetische healing!

Essence 10 ml € 16,-  /  2 ml € 4,50  (exclusief eventuele verzendkosten) – geschikt voor het etui! Online bestellen neem contact op via het formulier.

Transformatie essences voor de 7 Chakra’s

BASIS CHAKRA    Rozenhout, Citroen, Patchiouli, Bergamot, Dille en Tolubalsem
Basis voor balans, gronding, in het eerste chakra, veiligheid, dierlijke instincten, vertrouwen

Dit chakra, Muladhara, wordt ook wel stuitchakra genoemd en bevindt zich onderaan de ruggengraat. Het legt verband tussen het lichaam, de aarde en de manier waarop je je in de wereld beweegt, met wilskracht en stoffelijke spiritualiteit. De wortelchakra houdt verband met het zich 
 thuis voelen en aanwezig zijn in situaties.  Emotioneel gezien heeft het eerste chakra te maken met veiligheid, basisvertrouwen, financiële zekerheid (basisbehoeften) en begrenzing. 
 Je moet eerst de grenzen van je mogelijkheden afbakenen, om die later uit te kunnen breiden. Deze essence brengt je in het Hier en Nu, bij jezelf, je kan het op de polsen en/of voeten doen. Een drupje is al voldoende. 

SACRAL CHAKRA    Mandarijn, Geranium, Kruidnagel, Litsea, Palmarosa, Ylang Ylang, Lavendin
Heiligbeen is beweging, emoties, seksualiteit, vrouwelijke energie, vertrouwen, creëren van zaken. Deze essence geeft ondersteuning bij scheppende en creatieve bezigheden en helpt je omgaan met veranderingen. Het 2e chakra Swadhisthana, bevindt zich ter hoogte van het heiligbeen. Het betekent zoetheid en wordt verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, 
 heiligbeen, bekkengebied, baarmoeder, nieren, blaas, bloedsomloop en waterhuishouding. Een stabiel chakra duidt op een gezonde omgang met seksualiteit. Hartstocht en emoties worden niet onderdrukt, maar geuit. Activeren leidt tot zelfverzekerdheid, vitaliteit, levenslust en aantrekkelijkheid 
 voor andere mensen. Een niet goed functionerende Swadhisthana heeft te maken met onverwerkte problemen uit het verleden. De essence kan op de onderbuik gedaan worden.

SOLAR PLEXUS   Lavendel, Zilverspar, Geranium, Basilicum en Laurier
Bescherming en balans, energie, power voor je zonnevlecht – de heldhaftige krijger in jezelf Deze Geurfrequentie ondersteunt je bij loslaten en helpt je bij het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Dit 3e chakra, Manipura, bevind zich boven de navel en betekent schitterend juweel of met edelstenen gevuld en wordt
 gezien als de belangrijkste plek voor het opslaan van energie. Het wordt geassocieerd met de 
 pancreas, maag, galblaas, lever, milt, dunne darm, buikholte en het vegetatief zenuwstelstel. Een goed ontwikkeld Manipura stimuleert op emotioneel vlak de vorming van een sterk ik-gevoel, dat 
 nodig is om zelfverzekerd en doelgericht door het leven te gaan. Het heeft tevens te maken met je open kunnen stellen voor anderen, zonder dat er teveel negativiteit binnen kan komen. Disbalans in dit chakra heeft als gevolg een gebrek aan energie, 
 onzekerheid en ongerichtheid of een te sterk ik-gevoel, wat zich kan 
 uiten in machtswellust, jaloezie en overdreven ambities. De essence kan op de bovenbuik (2 vingers boven de navel) gedaan worden.

HART CHAKRA    Rozenhout, Lavendel, Tuberoos, Bergamot en Roos
Het hartchakra helpt je liefde, vrede en compassie in evenwicht te brengen. Deze Geurfrequentie laat je voelen dat je best van jezelf mag houden en zorgt voor evenwicht. Dit chakra, Anahata, bevindt zich ter hoogte van je hart en betekent ongedeerd of ongeschonden en verbindt de onderste drie 
chakra’s van de instincten met de bovenste drie chakra’s van het hoger menselijk bewustzijn. Dit is het energetisch centrum van liefde, medeleven, menselijkheid en geborgenheid. 
 Het zorgt voor een liefdevol en ondersteunend contact met de ander en voert van het ik-bewustzijn  naar het wij-bewustzijn. Dit chakra regelt de werking van het hart, de longen en de ademhaling en regelt de werking van de thymusklierEen verlaging van het energieniveau van dit chakra kan zich uiten via allergie, astma en infectiegevoeligheid. Een verstoring uit zich in de vorm van hartklachten 
 en ademhalingsproblemen. De essence kan op de borst (hartstreek) gedaan worden.

KEEL CHAKRA   Benzoë, Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Anijs, Chempaka en Dille
Het keelchakra bevordert communicatie, zelfexpressie en overvloed.
 Het 5e chakra, Vishuddha, bevindt zich ter hoogte van je keel en helpt bij de ontwikkeling van het woordbewustzijn. Mensen met een goed ontwikkeld keelchakra kunnen goed spreken en winnen gemakkelijk iemands vertrouwen. 
De Keelchakra verbindt het hartcentrum met het voorhoofdchakra (3e oog) en wordt beschouwd als 
 de bemiddelaar tussen voelen en denken en zorgt er voor 
 dat de ratio niet de overhand krijgt. Slecht stromende energie in het keelchakra zorgt vaak voor een stokkende, hese, snel vermoeid 
 klinkende stem. Behalve keelklachten kunnen ook problemen met de schildklier, struma, oorpijn en zelfs tandpijn of tandvleesontsteking met een verzwakt keelcentrum in verband worden gebracht.
 De essence kan op de keel gedaan worden

DERDE OOG    Geranium, Zilverspar en Lavendel
Om het derde oog te openen en toegang te krijgen tot helder zienHet 6e chakra, Ajna, zit tussen de wenkbrauwen, ter hoogte van je derde oog en zorgt voor oplettendheid en bewustzijn. Als de levensenergie zich in dit chakra verzamelt en blokkades worden opgeheven, is het mogelijk om een hoger bewustzijn te bereiken. Het derde-oog chakra verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar 
 intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch 
 waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofd 
 chakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor de gezondheid. Een verstoring uit zich op geestelijk niveau, zoals angst, een gevoel van zinloosheid en doelloosheid of als concentratieproblemen. Het kan zelfs leiden tot zware geestesziekten, depressie, waanvoorstellingen en schizofrenie. De essence kan op het derde oog gedaan worden en is ideaal tijdens meditatie.

KRUIN CHAKRA    Lavendel, Kamille, Geranium, Basilicum, Bergamot, Wierook, Sandelhout
Open je kruinchakra en voel je verbonden met de bron en krijg toegang tot inzichten en inspiratie. Het 7e chakra, Sahasrara, ter hoogte van je kruin hangt samen met spiritualiteit en verlichting. Dit chakra heeft te maken met 
 het streven naar hogere bewustzijnstoestanden. Een geopend zevende chakra veroorzaakt een gevoel
 van diepe vrede en harmonie, voorbij de dualiteit. Dit leidt tot ervaringen van totaal geluk en brengt de verbinding tot stand met een werkelijkheid die voorbij het denken ligt. 
De energie van dit chakra kan er toe leiden dat men de Mahatma, ‘de grote ziel’, bereikt. Het kruinchakra werkt in op het gehele organisme. Disbalans in dit chakra kan zorgen voor chronische ziekten, zenuwaandoeningen en levensbedreigende ziekten kunnen ontstaan.De meeste problemen uiten zich als hoofdpijn, verwardheid, vergeetachtigheid, slaapstoornissen en depressiviteit.De essence kan bovenop het hoofd gedaan worden

KUNDALINI    Geranium, Palmarosa, Wierook, Lavendel, Rozenhout, Benzoë
De Kundalini energie kan weer vrij stromen!!! Als de Kundalini energie niet meer geleidelijk stroomt maar als een soort fontein boven het 
 kruinchakra uitspuit kun je hierdoor in een spirituele crisis terecht komen. Je bent dan totaal niet meer
 in je fysieke lichaam en je bent niet meer geaard. 
Deze essence helpt je weer terug te keren in je lichaam en dus weer beter geaard te raken. 
Ook het oplossen van blokkades door emotionele gebeurtenissen zijn ontstaan kunnen met deze essence worden ondersteund. De essences kan je branden.

Essence 10 ml € 16,-  /  2 ml € 4,50  (exclusief eventuele verzendkosten) – geschikt voor het etui!
O
nline bestellen neem contact op via het formulier.

Diversen

ABUNDANCE      Grapefruit, jasmijn 10%, Honing, Palmarosa, Anijs, Kaneel, Kruidnagel, Frangipani en Citroen.   Abundance betekend overvloed.
Welvaart kan je aantrekken, maar alle oude overtuigingen die je weghouden bij welvaart moeten worden verwerkt en worden losgelaten. Kies dus voor Welvaart! Geloof, voel in iedere cel van je lichaam dat je het waard bent om al het goede van het leven te ontvangen, niet alleen materieel maar ook gezondheid en geluk. Wees je ervan bewust dat het allemaal om je heen gebeurt, je hoeft er alleen maar om te vragen.

Ga zitten en zie voor je ogen wat je graag wilt hebben, begin met haalbare dingen, dus geen schip vol met geld! Voel in jezelf hoe het zou zijn als je dat wat je wilt bereikt hebt. Als je dit ziet en voelt kan het zijn dat je een dialoog in jezelf hoort opkomen. Luister er naar maar ga daar niet in mee…
Adem dan diep in en uit en spray de spray met gesloten ogen over je heen, of snuif de essence op, blijf bij het beeld wat je wilt hebben en voel hoe het voelt als je het zou hebben. Sta nu open om het te ontvangen!   Veel plezier met de creatie van je wensen!

BOUDHA OLIE /    Bergamot FCF, Rozemarijn, Lavendel, Nardus, Chempaka, Angelica
Kom in je kern, maak verbinding, rust, stabiel en stilte.
Boedhha staat voor een levensstijl. ” Leven vanuit het hart” Deze olie is heel grondend maar tegelijkertijd verbindend met alles wat er is. Je merkt dat je in je kern terecht komt en dat de energie om je heen, je aura zich naar je terug trekt. Je voelt je heel rustig en stabiel en stil.
In stilte en tot grote inzichten komen die je verder helpen om je leven zo in te richten waar je ziel voor gekozen heeft. De geur is warm, kruidig en heerlijk om te branden in een praktijk of een ruimte waar Yoga wordt gegeven.  Spray de Boeddha over je heen, kom in je kern en wordt rustig. Je zult verstilling ervaren… HEERLIJK!   (ook verkrijgbaar in een spray)

ELEKTRO-STRESS OLIE   Grapefruit, Pinie, Petitgrain, Jeneverbes Berry, Laurier, Basilicum, Kamfer, Palo Santo
Deze essence is ontwikkeld om bescherming te bieden tegen allerlei elektro-stress factoren.
Denk aan straling van een GSM maar ook van de thuistelefoon, televisie, wekker, Wifi, zendmasten etc.
Ben je uitgeput als je te lang achter een computer zit? Slaap je slecht? Slechte concentratie?
Is Je kind super druk omdat ze op school werken met een digibord?
Heb je een onrustig ondefinieerbaar gevoel?
Zelfs vage klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor te vinden is kan veroorzaakt worden door elektro-stress.
Deze olie is speciaal bedoeld om jezelf te reinigen en te beschermen tegen deze straling.
Hoe gebruiken? Doe een druppeltje op je handen en wrijf dit bijvoorbeeld door je haren.
Leg een watten schijfje + paar druppels neer op de plek waar veel straling is. bijv. naast de computer als je er gaat werken.
Neem dan een voetbad met Himalaya zout plus 2 tot 5 druppels elektro-stress.
Maak een zoutpotje van Himalaya zout, met zwarte toermalijn, bergkristal. Zet dit op een relevante plek en druppel daar naar behoefte 2 tot 4 druppels elektro-stress op.
Met meting doormiddel van de Bio-tensor bleek dat de effectiviteit van de olie was verhoogd met bijna 1500%

FOCUS   Citroenmunt. Citroen, Rozemarijn, Jeneverbes hout, Latschenkiefer.
Voor momenten dat je er met je hoofd bij moet blijven. Een heerlijke frisse geur die je helpt om geconcentreerd te blijven tijdens bijvoorbeeld een lange auto reis of intensief denkwerk.
Gebruik deze in de auto als je een lange rit in het vooruitzicht hebt. Je kunt de spray gebruiken maar je kunt ook een druppeltje essence op een wattenschijfje doen en die in de buurt van de luchtcirculatie rooster leggen. Het aroma wordt dan in de auto geblazen. De ingrediënten zijn zo gekozen om een optimale alertheid te genereren.
Tijdens het studeren of langdurig werken achter een computer is deze essence ook zeer geschikt. Verdamp in een aroma lampje de geur. Let er wel op dat je een paar uur voor het slapen gaan deze essence niet meer gebruikt. Je hebt kans dat je naar het plafond blijft staren!

INNERLIJKE RUST   Lavendel, Citroen, Palo Santo, Rozenhout, Tolubalsem alc., Patchouli
Innerlijke rust, geeft rust omdat de dualiteit minder ver uit elkaar komt te liggen. Het ontspant omdat we niet meer zo hard ons best hoeven te doen om de dualiteiten te overbruggen.

LORD SINT GERMAIN   Ingrediënten: Lavendel, Rozenhout, Frangipani, Citroenmunt.
Lord Sint Germain is de hoeder van de Zilver Violette vlam.
Deze vlam wordt gebruikt om al de belastingen en negatieve energie weg te branden. Hierdoor worden we gezuiverd en kunnen zonder negatieve belemmeringen van ons leven genieten.
Visualiseer een violette vlam en laat deze rustig door je aura en lichaam heen bewegen. Bij iedere blokkade die je niet meer nodig hebt vraag je aan Lord St Germain of het deze blokkade wilt verwijderen. Zie en voel hoe dit gebeurt. Adem een aantal keer diep in en uit. Doe een paar druppels in je handen en geef op je eigen manier een behandeling. Branden in je woonomgeving of praktijk za
l zorgen voor een schone en heldere atmosfeer. Goed voor therapeuten.

MEVR OVERGANG   Ingrediënten: Geranium, Pompelmoes, Jasmijn, Bergamot, Kamille.
Door hormoonwisselingen door de overgang of bij PMS klachten.`
Voor alle vrouwen in de overgang die door verschillende hormonale schommelingen onder andere de slaap niet kunnen vatten. Deze heerlijke geur heeft een troostend effect en zal je helpen om heerlijk te slapen en door te slapen.

De Geurlijn – ’In en om het huis’

BRAIN POWER    Jeneverbes, Rozemarijn, Citroen, Basilicum
Ik geef je alertheid en concentratie bij hoge geestelijke inspanning. voor al die momenten waar je je concentratie- beter niet kan verliezen. inhaleren is een goede manier om deze geur tot je te nemen.

CLARITY      Rozemarijn, Sinaasappel en Citroen
Ik verjaag alle wolken uit je hoofd. voor een helder hoofd al je drukt bent geweest of als je je duf voelt. neem een stoombadje of inhaleer de geur voor een fijne oppepper.

DAWNY LAVENDEL     Lavendel, Lavendin & Chempaka
Ik geef je rust en helpt bij het slapen gaan. Bij brandwondjes en bulten veroorzaakt door insecten en jeuk.

DEEP SLEEP     Grondingolie en Lavendel
Wordt je uit je slaap gehouden door malende gedachten of kom je in je hoofd niet tot rust zodat je de slaap niet kan vatten? dan is deze geur een aanrader. neem voor het slapen gaan een voetbad.

ENDO-FEMME     Lavendel, Grapefruit, Geranium en Jasmijn
Bij schommelde hormoonspiegel zoals tijdens de menopauze of menstruatie. werkt opwekkend en troostend voor al die zielige momentjes. voetmassage en voetbad werken zeer effectief.

HAPPY FEET      Blackseed olie, Tea tree, Tijm, Kaneel, Eucalyptus
Tegen voetschimmeltjes. Je kunt deze olie rechtstreeks op de probleem plek smeren.

HAPPY HOME     Den, Petitgrain, Bergamot
Voel je veilig en geborgen in je huis waar je knus kunt terugtrekken na een drukke dag.

HARMONY     Latschenkiefer, Petitgrain, Sinaasappel, Rozemarijn en Kaneel
Creëer een sfeer van harmonie in je huis. fijn als je visite krijgt maar ook al je heerlijk samen bent met je gezins- leden.

HIGH IMMUNE      Rozemarijn, Tijm, Eucalyptus en Tea tree
Ter ondersteuning van het immuunsysteem van degene die ziek is maar ook ter bescherming van de gezinsleden. effectief ter preventie als er een koudje heerst.

PURITY     Rozemarijn, Jeneverbes, Salie en Geranium
Voor het zuiveren van je leefomgeving als de energie bedompt voelt. verfrist en geeft helderheid.

SWEET DREAMS    Lavendel, Mandarijn en Scharlei
Voor kinderen en volwassenen die geplaagd worden door nachtmerries en onrustige slapers door intense dromen. fijn is om een voetbad te nemen voor het slapen gaan of een voetmassage te geven.

Essence 10 ml € 10,-      (exclusief eventuele verzendkosten) – geschikt voor het etui!
O
nline bestellen neem contact op via het formulier.

Hoe gebruik ik de essentiële olie? 

Aroma-brander – gebruik 5 tot 10 druppels essence in en voeg dat toe aan water.
Direct op de huid: doe het op de pols, desbetreffende chakra, of zie beschrijving geur.
Elektrische diffuser – Lees de gebruiksaanwijzing en volg de instructies. de geuren uit deze geurlijn kan je gebruiken in een elektrische diffuser. Een paar druppels is voldoende.
Inhaleren – 3 tot 5 druppels essence op een zakdoek of tissue. Hou dit voor je gezicht en adem een paar keer diep in en uit. Dit is ideaal als stomen iets teveel is of als je de geur snel tot je wilt nemen.
Stomen voeg 4 tot 8 druppels essence toe aan een bakje met kokend water. stoom met een handdoek over je hoofd tot je het genoeg vindt.
Massage olie – voeg aan een flesje van 100 ml maximaal 25 druppels toe. tip: begin met wat minder druppels en voeg meer toe indien gewenst.
In bad – om de olie met het water te vermengen heb je een emulgator nodig. Hiervoor gebruik je, of Himalaya-zout, honing of slagroom. Voeg 10 tot 15 druppels essence en een scheut basisolie toe.
Voetbad – gebruik 3 tot 5 druppels essence met 2 el Himalaya-zout en een scheutje basis olie (bv. amandel olie). Ga voor 15 tot 20 minuten met je voeten in het water zitten.
Voetreflex of voetmassage – maximaal 10 druppels in een basisolie voor 1 behandeling.
Geursteentje / geurhanger – Gebruik 3 tot 5 druppels op een geurhanger en draag die om je nek.
In  bestaande verzorgingsproducten – in neutraal ruikende verzorgingsproducten zoals bodylotion, body Butter, dag- en nacht crème. voeg 3 tot 5 druppels toe.
In de auto – druppel 4 tot 8 druppels essence op een poreus steentjes, stukje hout of iets dergelijks en leg dit op een watten- schijfje op het ventilatie rooster in je auto. de geur verspreidt zich snel in je auto. Heerlijk

Aura Spray’s

BOUDHA OLIE / spray Bergamot FCF, Rozemarijn, Lavendel, Nardus, Chempaka, Angelica
Kom in je kern, maak verbinding, rust, stabiel en stilte.
Boedhha staat voor een levensstijl. ” Leven vanuit het hart” Deze olie is heel grondend maar tegelijkertijd verbindend met alles wat er is. Je merkt dat je in je kern terecht komt en dat de energie om je heen, je aura zich naar je terug trekt. Je voelt je heel rustig en stabiel en stil.
In stilte en tot grote inzichten komen die je verder helpen om je leven zo in te richten waar je ziel voor gekozen heeft. De geur is warm, kruidig en heerlijk om te branden of sprayen in een praktijk of een ruimte waar Yoga wordt gegeven.  Spray de Boeddha over je heen, kom in je kern en wordt rustig. Je zult verstilling ervaren… HEERLIJK!

CLEAR ENERGY spray /    Jeneverbes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer, Siberische den

energetische reiniging “Must have”.  Last van oppakken van negatieve energie van je omgeving wordt verlost door één spraytje Clear energy.
Een paar keer sprayen is doeltreffend voor het reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk, erg gemakkelijk. De ruimte ruikt heerlijk fris en is schoon van zware en/of negatieve energie. Het gevoel dat de geur opwekt is werkelijk ook gebeurt.  Door toevoeging van Latschenkiefer, die sterk reinigend op de energie inwerkt, is deze spray een welverdiende “zucht van verlichting”. 
Testje! Laat een persoon gaan staan en bewust worden van zijn lichaam, hoe hij zich voelt en laat de ogen gesloten houden. Spray 1x boven het hoofd en 1x voor en 1x achter. Het geeft een gevoel van ruimte. Een heftige reactie kan zijn dat een persoon gaat ronddraaien. De energie wordt dan “herkaderd!”

ABUNDANCE + BESCHERMING zijn ook verkrijgbaar in een spray!

Hoe te bestellen

Bovenstaande helende geuren kan je online bestellen via het contactformulier .
Ophalen kan ook in Pedreguer.

Bovenstaande geuren zijn allemaal geschikt voor onderstaand etui met 10 miniflesjes.
Je kan kiezen tussen een paars en zwart etui en een keuze maken uit bovenstaande geuren.
– de prijs voor een etui met 10 flesjes gevuld met 2 ml. essentiële olie is € 38,00 (korting € 15,88)
– de prijs voor een etui met 10 flesjes gevuld met 1 ml. essentiële olie is € 28,00 (korting € 5,88)
– de prijs voor een etui met 10 flesjes zonder essentiële olie is € 8,88
De prijzen zijn exclusief verzendkosten.