Jouw Balans Coach

Costa Blanca- Spanje

+ Nederland

Voor een afspraak bij

Jouw Balans Coach:

(+34) 657 939 635

Mijn eigen ik herpakt

Mijn eigen Ik herpakt, review van Edo

De innerlijke reis bij Alexandra, kijk ik na volle trots op terug.

Ik heb daar een VIP behandeling geboekt, en die was het meer dan waard, om in zo een korte tijd bij jezelf te komen. En je eigen ik te herpakken die ik voor een lange tijd niet gevoeld heb.

Mijn eigen ik herpakt

Alexandra neemt de tijd, en gebruikt een methode die bij jou alles loslaat. Je moet wel door een diep dal, en dat doet pijn. Maar als je je daar overheen kan zetten, gaat er een nieuwe wereld open. Het heeft mij in die 2 dagen heel veel gebracht, en ook een nieuwe kijk op het leven, met beide benen op de grond, kom je veel verder dan je kop in de wind slaan, en je gedachte te laten stromen van het lukt mij wel.

Ik dacht dat het mij ook alleen lukte totdat er in mijn leven iets gebeurde, waardoor ik een ommekeer ging zoeken, maar hem zelf niet kon vinden.

Via via heb ik contact gezocht met Alexandra. Het resultaat wat ik heb bereikt is het meer dan waard. Ik kan nu ook loslaten. Loslaten wat is geweest. Er is druk van mijn lijf, en dat heeft mij zoveel opluchting gegeven, dat ik weer sprongen kan gaan maken in het heden voor mijzelf, en vertrouwen geven aan de dingen die voor mij belangrijk zijn.

Ook al ben je los van een relatie of je heb iets anders meegemaakt. En jij denk dat dit niet meer goed komt, je hoofd zit in een sleur, geloof me zoek balans bij jezelf. Ik heb een verandering doorstaan. Als jij verandert, verandert de wereld met je mee.
Het is nooit te laat.

Liefs Edo Riedeman

Meer informatie over de VIP intensive ... 

Vraag een gratis gesprek aan 
Translate »