Jouw Balans Coach

Costa Blanca- Spanje

+ Nederland

Voor een afspraak bij

Jouw Balans Coach:

(+34) 657 939 635

VIP Intensive op Schier – Mayke L.

Hoi Alexandra,
In de zomer heb ik een chakra-massage gehad bij jou. Tijdens de massage hadden wij een goed gesprek en ben ik sterker naar huis gegaan. Vanwege dat gevoel, heb ik besloten om de VIP Intensive bij jou te gaan doen, want ik wilde nog sterker worden.
Tijdens de twee dagen hebben wij gesprekken gevoerd; ik vertelde mijn verhaal, jij stelde vragen, luisterde en reageerde. Er kwamen gevoelens naar boven, die ik niet had verwacht, sommige waren er zelfs in gesluimerd. Je hebt de negatieve gevoelens aangepakt door de transformatie, waardoor we naar mijn kern gingen.
Het waren twee intensieve dagen, waarin we de eerste stappen hebben gezet naar mijn nieuwe toekomst. Ik was op zoek naar mij zelf en dankzij de gesprekken kwam ik weer tot mijzelf, tot mijn gevoel. De dag na de VIP-dagen werd ik geconfronteerd met een onrust; ik was gewend heel veel dingen te doen en dat kon ik niet op Schiermonnikoog, want alles lag thuis. Ik ben op zoek gegaan naar de rust in mij zelf en uiteindelijk ben ik naar het strand gegaan. Op Schiermonnikoog hangt een niet te beschrijven gevoel, wat mij de rust gaf om de behandeling een plek te geven en te verwerken naar mijn nieuwe toekomst.
En dan komt het moment dat ik weer naar huis ga. Dat was spannend, want daar werd ik veel geleefd. Daar ben ik begonnen met de geleerde stappen in mijn dagelijks leven te verwerken. Het gaat met vallen en opstaan, maar stap voor stap kom ik er, wetende dat ik jou nog op de achtergrond heb en altijd ook nog een afspraak met je kan maken op Schiermonnikoog.

Ik wil je bedanken Alexandra voor je hulp! Ik heb nu weer een leeg hoofd (en anders weet ik hoe ik het leeg moet maken) en loop weer rond met een lach op mijn gezicht. Ik kan genieten, wordt steeds rustiger en wandel, met de handvaten die jij mij hebt gegeven, verder naar een mooie toekomst!
Groetjes Mayke

Translate »