Aromatherapie, de kracht van de helende geur frequenties

Deze blog schrijf ik om u meer informatie te geven over de werking van en de ervaringen over het gebruik van de krachtige ‘Helende geur Frequenties’, ook wel aromatherapie genoemd.
Ook krijgt u deze maand, maart 2015, gratis ondersteuning van een helende geur bij een coach sessie!

Zelf heb ik al een aantal jaren positieve ervaringen met de ’Helende geuren’, ik ben hiermee in contact gekomen door mijn opleiding Polyenergetische Therapie. I am gronding - aromatherapy
Het begon met het gebruiken van de roller ’Earth’ om goed te gronden in verband met mijn Hoogsensitiviteit. Al snel was ik heel enthousiast en begon andere rollers, essences en sprays te gebruiken om de werking te testen. Ik heb bij Marianne van De Groene Linde de cursus gedaan om met de helende geuren te werken omdat ik dit mee wilde nemen in mijn werk.
Tijdens het werken met cliënten merkte ik dat ik door de combinatie ‘coachen’ en het gebruik van de ‘geuren’ sneller (en soms betere) resultaten boekte. Het verdampen of gebruik van de essence die te maken had met de problematiek deden al snel hun werk. Ook het gebruik van de essences en sprays tijdens healings zorgden voor een goed resultaat.
De cliënten voelden zich meer op hun gemak, konden zich beter uiten en hadden er veel baat bij, zie ook de RECENSIES  van een aantal mensen.

Blij ben ik ook met de ’Chakra-lijn’ vooral omdat ik die veel gebruik en adviseer bij de Chakradance plus tijdens (chakra) healings en coach sessies.

Met regelmaat stond ik in Nederland op (spirituele) markten en deed ik demonstraties en verkoop bij mensen thuis om de mensen kennis te laten maken met deze speciale helende geuren, daarnaast promootte ik ook mijn andere diensten. (net als de verkoop partys)

Van Nederland naar Spanje

Mijn verhuizing naar Spanje betekent opnieuw een netwerk opbouwen, op markten staan om mezelf, de helende geuren, aromatherapie, en mijn diensten te promoten.
Soms zijn er negatieve reacties zoals:
“Een olie die helend werkt, ik geloof het niet.”
“Ja ja dat zit allemaal tussen de oren.”
“Dat is zweverig, niet mijn ding, een essentie, spray of olie kan niet tegen een pilletje op.”
“Ik heb zo vaak olie gebruikt van bepaalde winkelketens maar die hielpen niet, waarom zullen deze geuren wel werken.”
Als ik dan een testje met de mensen deed om ze te laten ervaren wat de helende compositie met ze deed reageerden ze verbaasd.
Vooral de test met de ’Clean energy’ en ’Lord Sir Germain’ waren de reacties vaak positief, de mensen voelden dat er van alles gebeurde, ze bewogen heen en weer, gingen uit hun hoofd en stonden steviger met hun benen op de grond en ook de test met ’Bescherming’ en ’Abundance’ werd als positief ervaren.

Ik vindt het dan ook heel belangrijk om u meer te informeren over de Helende geur Frequenties, vooral hier in Spanje zodat u weet waar de geuren vandaan komen!

Wat is aromatherapie, een geurfrequentie, en waarom werkt het?

“Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.). Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd. De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden. Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.”

Zo werden de volgende producten gemeten:
– Ingeblikt en bewerkt voedsel    0 HZ
– Verse producten                      15 Hz
– Droge kruiden                         12 – 22 Hz
– Verse kruiden                          20 – 27 Hz
“Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!
Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie. Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën. Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen. Dit laatste heeft men bij het Laurens ziekenhuis te Rotterdam ook ervaren. Daar gebruiken ze speciale geurfrequenties van de Groene Linde.”

DE KRACHT VAN POSITIEVE INTENTIE EN GEBED

Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’  te bewijzen en dat is gelukt. Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën. Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. En met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).

“Dit is een van de redenen dat we al onze helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken. Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.”

Hoe komt de geurfrequentie tot stand?

“Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie, aromatherapie, een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat. Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.”

“Ik heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoef ik zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ik zoek ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ik heb en het kunnen aanvoelen van het thema dat ik wil creëren kom ik tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan. Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect wel degelijk bereikt.
Als ik de verschillende oliën bij elkaar heb gevoegd voel ik een tinteling door mijn ruggengraat gaan. Dit is een teken voor mij dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ik laat mijn nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraag hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die ik wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.”

Wat doet aromatherapie met je?

“Ik wil je dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen;
Neem ’MOEDER AARDE’  de best lopende geurfrequentie van de Groene Linde”

“Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding.
Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt.
Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien;
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.
Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.”

Bron: Marianne van ‘De Groene Linde’ te Oudkarspel

“I am Grounding”; de best lopende geur:     14. moeder aarde

Aromatherapie; Gronding olie zal je helpen de verbinding met de aarde te herstellen. Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond. Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten.

 

* Onveilig en onrustig voelen.
* Heb je last van angsten?
* Energie gestagneerd, niet goed afgevoerd, leidt tot hoofdpijn, niet goed concentreren /
leren
 en vergeetachtig.
* Het lukt niet om die dingen vorm te geven waar je naar verlangt.
* Als je vaak te kampen hebt met geldproblemen of met andere basisbehoeften zoals werk en
   huisvesting.
* Allerhande lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra.
* Slaapproblemen
* Leef je teveel in je hoofd?
* Ben je een dromer of een denker? Voel je je aan het einde van de dag uitgeput en
   leeggezogen, Grounding zal je sterken in je energie

“I am groundingsetje sesam-aarde” is in vele situaties een goede keuze om te gebruiken. Ook bij onrustig slapen of heel licht slapen kan deze olie uitkomst bieden. Door de grondende eigenschappen komt je energie weer goed in je lichaam.

“I am Grounding” brengt ontspanning en een vredig gevoel!

Naast Grounding zijn er meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.

Mijn ervaringen met de geur frequenties – aromatherapie

Zelf heb ik een aantal positieve ervaringen met het gebruik van de aromatherapie ‘Helende geur Frequenties’.
– voor mijn hoogsensitiviteit heb ik goede ervaring met ‘Bescherming’ en ‘I am Grounding’. Dit zorgde ervoor dat ik niet teveel prikkels binnen kreeg, meer bij mezelf bleef en ook met beide benen op de grond en minder in mijn hoofd.
– Toen mijn vader overleed heb ik heel veel steun ervaren aan de essence ‘Zadkiel’. Deze compositie hielp me met het verwerkingsproces, het proces van loslaten van zowel mijn vader als pijn uit het verleden die met hem te maken had.  Ik kon me bevrijden en had er vrede mee.
In Spanje heerste deze winter heel veel longontsteking door de enorme koude winter, de enorme temperatuurverschillen en de wind. Zelf had ik hier in december en januari ook veel last van, enorm hoesten, benauwd, vooral in de avond en ‘s nachts en heel moe. Op een gegeven moment ontdekte ik bij het slijm dat ik ophoestte ook wat bloed. Schrik alom.
Dagelijks deed ik Reiki bij mezelf, balanceren van de Chakra’s plus mijn longen en mijn keel en gebruikte daar de essence voor het Hart en de Keelchakra bij. Ook luisterde ik heel veel naar de muziek van Chakradance, ook dit is een frequentie gericht op mijn probleemgebieden en deed meditaties. Al snel knapte ik op, voelde me fitter en hoestte minder. Na een week kon ik met een gerust hart naar Nederland om wat zaken te regelen.
Ik heb nog meer ervaringen maar dat is teveel om hier te noemen.

Alternatieve geneeswijze meer samenwerken met reguliere zorg

* Ik weet dat het heel belangrijk is om een arts te raadplegen voor veel gezondheidsproblemen en ziektes, ik zal daarin niemand tegenhouden. Alternatieve geneeswijze gaat steed meer samenwerken, hand in hand, met de reguliere zorg. De doktors weten nu dat alleen pillen en medicijnen niet werken, en dat zelfhealing een enorme kracht is om te genezen.  Ik geef geen garantie dat ik mensen kan genezen, wel kan ik door de combinatie van coachen, healen en het gebruik van de aromatherapie mensen helpen om de kracht van de zelfhealing te activeren.

Meer informatie over de verschillende geuren plus het gebruik en behandelingen vindt u op de pagina  ‘AROMATHERAPIE’

Kom gerust eens ervaren wat de aromatherapie bij jou doet, wat er bij jou op dit moment past!
Elke maand sta ik op de hippie markt in Dolores, bij La Fabrica. 

Wilt u een demonstratie / verkoop bij u thuis of andere locatie, ook dit is mogelijk!
Neem contact op via het formulier of bel +34 657 939 635

Liefs
Alexandra