Leef je droom ! Spiritueel Centrum wordt waarheid

VIP Intensive in Spanje

Waar een wil is, is een weg !!! Spiritueel Centrum wordt waarheid …

Inmiddels woon ik nu 2,5 jaar in de prachtige Costa Blanca in Spanje, dit ging met de nodige hobbels.
Mijn doel / wens is er een Spritueel Centrum te starten.
Back to basic, in balans komen met je authentieke zelf, die fase heb ik hier zelf ook doorgemaakt. Het gaat, zoals bij velen denk ik, met vallen en opstaan !

“Het roer om” zonder camera’s. Huis opzeggen, spullen verkopen, nog meer weggeven …. een oude nostalgische KIP caravan plus mijn Renault Kangoo gevuld met 1/2 werk- en daarnaast mijn overgehouden spulletjes en kleding op weg, mijn nieuwe hoofdstuk.
Zoonlief, inmiddels 23, met een gerust hart achterlatend, hij doet het goed en heeft een lieve vriendin. Zijn woorden ‘mam, je hebt zolang alleen voor mij gezorgd, het is nu jouw tijd, maak je om mij geen zorgen’ gaf me zoveel rust en vertrouwen.
10 jaar alleenstaande ouder, vader en moeder tegelijk zijn, huishouden, kind verzorgen, werk, studie, vriendin zijn, buurvrouw, oppas voor andere kinderen (we deden dat om en om om zelf ook een dag ME-time te hebben) …zoveel rollen, zoveel taken, in de vrije weekenden sloot ik me soms op, pyjama dagen, haar op half zeven, slapen, rommelen en niets doen, ook wel bijtanken genoemd. Herkenbaar dames ????
De overspannenheid en burn-oud komt ook het meest bij deze doelgroep voor! Ik heb er zelf ook ervaring mee, zowel overspannen als de burn-out en ook het werken met deze doelgroep!

Inmiddels woon ik op een super mooie plek  
VIP Intensive in SpanjeNa 5 verhuizingen, is normaal hier …, heb ik een fijne plek gevonden in Pedreguer, op een Centraal punt bij Denia, Moraira, javea, ondara, prachtige Jalon valley. In de Bergen en toch dicht bij Zee. Een prachtig landje, middenin de natuur, veel privacy en vrijheid.

Ik help mensen “in balans komen met je authentieke zelf” op verschillende manieren. Healing, coaching/therapie en dans. Energiebehandelingen, sessies, retreats, Transformatiedagen zowel fysiek als online.

“Wonen & Welzijn in balans”.

Je huis is je fundament, een spiegel van jezelf! Alles is energie, ook in je huis!
Energetisch reinigen, de traditionele Feng Shui en helpen verkopen van het huis, niet alleen de de verkoop van de woning maar ook het menselijke stuk, het loslaten hoort erbij!
Het sociale en het creatieve, dat ben ik! Dat heb ik mooi samengevoegd tot 1 geheel.
Het opbouwen van een business in een nieuw land dat heeft tijd nodig, mijn fundament is gezet, ik heb een gemixt netwerk en werk met plezier. Daarnaast geniet ik elke dag van het heerlijke klimaat, de rust, mañana mañana haha, en de vriendelijkheid. Ik ben zo blij dat ik 2,5 jaar geleden de stap heb gezet.

Retreats en Transformatie dag(en)

Inmiddels ben ik bezig om retreats op te zetten, de eerste zal eind mei 2017 van start gaan.
Een eendaagse “Dance in Balance with Chakradance” retreat waar we alle 7 chakra’s uitgebreid dansen plus een moodboard gaan maken.  De eerste aanmeldingen zijn al binnen.
Ook zullen er meerdaagse Dans retreats worden georganiseerd, ook gecombineerd met Coaching / Therapy & Healing, zowel individueel als voor groepen. 

Ook zijn er andere lijnen uitgezet.
Samenwerkingen met collega’s. Zo wordt er een retreat georganiseerd in het teken van dans, zang en drama. Een andere in combinatie met paarden.

Er worden ook workshops en transformatie dag(en) georganiseerd.
Deze komen tot stand met collega’s en daarnaast ook via Wellness groepen.
Binnenkort ga ik voor de Wellness Group Costa Blanca mijn mooie landgoed beschikbaar stellen voor lezingen en thema dagen. Op deze manier kan ik nog meer mensen helpen.

Wens / rode tent bijeenkomsten

Mijn droom / wens is ook om rode tent bijeenkomsten te gaan organiseren.
Om de week of maandelijks, vooral bij Nieuwe en Volle maan, thema avonden organiseren voor vrouwen, ook wel vrouwencirkels genaamd.
Maak je droom groot, deel het met zoveel mogelijk mensen, dan komt het naar je toe.
Met de Nieuwe Maan maak ik maandelijks mijn vision-board en tijdens de Wens-dagen van de Maya kalender besteed ik veel aandacht aan mijn dromen en wensen.
Om dit te realiseren heb ik een Yurt nodig, het lieft 1 van 6 x 6 meter.

De komende tijd hou ik me dus bezig met deze droom, ik geloof namelijk in wonderen!
De kracht van visualiseren, de juiste intentie hebben voor het grote geheel.
Ik heb in mijn leven al heel veel bereikt dus dit gaat me ook lukken, ik ben een doorzetter !
Deze maand ga ik op zoek naar een Yurt, 6 x 6 meter, mocht je toevallig een leverancier weten die ze in Spanje wil plaatsen voor een leuke prijs laat het me maar weten !
Alle hulp is welkom !!! Mijn doel is om in juni te starten met deze bijeenkomsten!

Verblijf

Heb je behoefte aan een mooie plek om je batterij op te laden?
Of heb je rust en ruimte nodig om een boek te schrijven?
Dit is ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Wil je meer informatie over mijn werk, zie mijn aanbod op de website.
Zie ook Facebook en Meetup 
Jouw Balans Coach &  Dance in Balance with Chakradance

Love & Light
Alexandra xxx