Testimonials

TESTIMONIALS DANCE IN BALANCE …….

TESTIMONIALS ONLINE CHAT ….

Mayke L

Hoi Alexandra,
In de zomer heb ik een chakra-massage gehad bij jou. Tijdens de massage hadden wij een goed gesprek en ben ik sterker naar huis gegaan. Vanwege dat gevoel, heb ik besloten om de VIP Intensive bij jou te gaan doen, want ik wilde nog sterker worden.
Tijdens de twee dagen hebben wij gesprekken gevoerd; ik vertelde mijn verhaal, jij stelde vragen, luisterde en reageerde. Er kwamen gevoelens naar boven, die ik niet had verwacht, sommige waren er zelfs in gesluimerd. Je hebt de negatieve gevoelens aangepakt door de transformatie, waardoor we naar mijn kern gingen.
Het waren twee intensieve dagen, waarin we de eerste stappen hebben gezet naar mijn nieuwe toekomst. Ik was op zoek naar mij zelf en dankzij de gesprekken kwam ik weer tot mijzelf, tot mijn gevoel. De dag na de VIP-dagen werd ik geconfronteerd met een onrust; ik was gewend heel veel dingen te doen en dat kon ik niet op Schiermonnikoog, want alles lag thuis. Ik ben op zoek gegaan naar de rust in mij zelf en uiteindelijk ben ik naar het strand gegaan. Op Schiermonnikoog hangt een niet te beschrijven gevoel, wat mij de rust gaf om de behandeling een plek te geven en te verwerken naar mijn nieuwe toekomst.
En dan komt het moment dat ik weer naar huis ga. Dat was spannend, want daar werd ik veel geleefd. Daar ben ik begonnen met de geleerde stappen in mijn dagelijks leven te verwerken. Het gaat met vallen en opstaan, maar stap voor stap kom ik er, wetende dat ik jou nog op de achtergrond heb en altijd ook nog een afspraak met je kan maken op Schiermonnikoog.

Ik wil je bedanken Alexandra voor je hulp! Ik heb nu weer een leeg hoofd (en anders weet ik hoe ik het leeg moet maken) en loop weer rond met een lach op mijn gezicht. Ik kan genieten, wordt steeds rustiger en wandel, met de handvaten die jij mij hebt gegeven, verder naar een mooie toekomst!
Groetjes Mayke

M.H.

Een geweldige dag met vele inzichten; dat was mijn VIP Intensive dag met Alexandra.
Hoe spannend en moeilijk ik het ’s ochtends vond, hoe makkelijk Alexandra mij  al ‘los’ kreeg door vragen te stellen en oefeningen te doen. Al snel stroomden de tranen, tranen van spanning maar vooral herkenning en opluchting in wat Alexandra zei.  Opluchting doordat Alexandra mij precies begreep en precies mijn ‘pijnpunten’ kon benoemen, terwijl ik dat zelf soms niet eens kon. En nog belangrijker: die pijnpunten wegnemen/ ze minder zwaar te laten zijn door oefeningen te doen en mij inzichten te geven.
Ik heb over de gehele dag zoveel tips, trucs en oefeningen mee gekregen dat ik ze niet allemaal ga opnoemen. Uiteindelijk zal iedereen zijn eigen reis moeten afleggen, daarvoor hoef ik de tips en trucs ook niet te noemen. Ik was al onderweg met mijn reis, maar stond voor mijn gevoel stil en Alexandra heeft mij hierin absoluut weer verder geholpen. De dag heeft mij mooie inzichten gegeven en goede handvaten om weer verder te kunnen.

Caroline S.

Verrassend, overweldigend, ontwakend en bevrijdend.
Na jarenlange zelfverwaarlozing ben ik in mei van dit jaar heel hard achteruitgegaan. Sindsdien probeer ik het tij voor mezelf te keren. Gelet op de lage energielevels was dit nog best een uitdaging. In deze week heb ik door middel van de dans en de andere sessies de connectie met mezelf weer gekregen. Met name de sessie van ‘het lijf als bedrijf’ heeft als een ware eye-opener gewerkt. Ik heb door de dans en de sessie daadwerkelijk contact gekregen met mijn gevoel en dat is heel bijzonder en geeft heel veel blijdschap. Ik heb echt gevoeld wat het “doen” doet: het maakt de connectie. De stap naar balans tussen lichaam en geest is gezet, de weg naar een leven in balans is ingeslagen. Ook een ware eye-opener weren de mandala’s. Toen ik ze op volgorde moest leggen en ernaar kijken en voelen wat er naar boven kwam begon ik er sceptisch aan. Mijn ratio zag het nut er niet van in. Toch door die weerstand heen gebroken en het op me in laten werken. Het resultaat was verrassend: ik voelde een flow en een connectie met mijn hele lijf. De Reiki voelde als een warme energiestroom op de plekken waar ik werd aangeraakt en vond het relaxed.
Kortom: toen ik kwam was er geen connectie met mijn chakra’s. Ik wist niet eens precies wat ze voor waarde hadden) en nu is die connectie en waardering er wel.
Alexandra, heel veel dank!
(VIP Intensive inclusief Chakradance ‘Awakening’ in Spanje)

Christine G.

Wat een doet dat deugd, zo’n energetische voetmassage met olie… de energie begint te stromen en meteen voel je hoe het rustig wordt vanbinnen... samen praten, een luisterend oor, een inzicht…. zalig geurende olie…. Zalig gewoon, puur verwennerij, je voelt je herboren... beginnend met de voetjes…. stroomt het door!!! Dankjewel ik heb er super van genoten!

Ingrid R.

De geurenlijn welke Alexandra aanbiedt (zelfs volgens een persoonlijk recept samengesteld) zijn boven verwachting prettig. Zeker de roll on flesjes zijn fijn en zuinig in gebruik. Dus zeker aan te bevelen.
Groetjes Ingrid Rombouts (Zeeland)

Jolande S. (ES)

Ondanks al mijn zegeningen, was ik 65 jaar steeds op zoek naar iets…………
Door Alexandra’s warme begrip, haar kennis en professionele aanpak, vond ik, wat ik zocht. Mezelf.
Lieve Alexandra, je gaf me het Genieten terug!
Waanzinnig bedankt.
Jolande Spaink

Als dank heeft Jolande dit prachtige beeld gemaakt! Haar uitleg erbij…

11057368_903173893074690_7667563349811794956_n


“De schoonheid is de ontwarring van de problemen. Een acht voor beweging, problemen uit de knoop halen, van het harde mannelijke (het vierkante blok) naar het zachte vrouwelijke (8-vorm) en het hart staat voor het werk wat je doet vanuit liefde en passie”

Netty

Alexandra, de voetbehandeling was weer heerlijk, het geeft ontspanning en is lekker, de voeten zijn veel zachter en ook voel ik tijdens de Reiki behandeling veel warmte. Een week erna had ik er nog profijt van. Het coachen is ook fijn, ben meer naar binnen toe, werd me bewust van een paar dingen en voelde me ontspannen. Toen ik bij je kwam zat mijn hoofd vol en na het weggaan was er een enorme ontlading en rust! Ik voel me bij jou heel erg op mijn gemak, je bent een luisterend oor en je straalt warmte uit. Al met al heel goed, dank je wel. Groetjes Netty

Laila

Alexandra, je sessies zijn geweldig, ik heb ervan genoten, je gaf me ontspanning en voldoening en vindt het super jammer dat je nu zo ver weg zit. Je hebt me echt door de hele moeilijke periode heen gesleept! Ook de voetmassage was heerlijk! Je bent ook iemand die iemand er goed doorheen kan slepen. Door jouw peptalk en je directe eerlijkheid kreeg ik inzicht en ook weer het vertrouwen in mezelf.  Hartelijk dank, ik verheug me alweer op een energiebehandeling inclusief voetmassage! Groetjes, Laila

Candida M.

Ik zocht en vond Alexandra. Met een hele zware gebeurtenis voor de boeg kon ik wel wat hulp gebruiken in het hier en nu maar ik kwam bij de dag van gisteren…
En dat was maar goed ook want zo kon ik met “Hartelijke hulp” van Alexandra weer helemaal heel door naar nu en morgen…
En voor de boeg 😉
Ik ga het gewoon doen Alex♡

Jim

Tijdens een aantal Coach sessies ben ik op aanraden van Alexandra aroma therapy of wel‚ Helende geuren gaan gebruiken. De Auraspray ‘Bescherming’ en ‘Clean Energy’ in combinatie met de ‘aarde geur’ zorgde ervoor dat ik beter in staat ben me af te sluiten voor externe prikkels en dus makkelijker bij mezelf kan blijven. Ook laat ik me niet meer zo makkelijk beïnvloeden door b.v. negatieve energien van andere mensen. Ook door de dagelijkse oefening in het aarden, die Alexandra me leerde, merk ik dat ik de dingen meer bewust doe, minder impulsief ben en eerst denk voor te doen.
Verder luister ik meer naar de signalen van mijn lichaam m.n. bij moeheid en zodooende minder snel meer over eigen grenzen gaan. Ik ben meer uit mijn hoofd en meer in mijn gevoel, dit is dus ook een gevolg van het meer gegrond/ ”mindfull bezig zijn! Dank je wel Alexandra, groetjes Jim 

Danny v.d. V.

Ik bleek Hooggevoelig te zijn (High Sensitive Person), een persoonlijke eigenschap waardoor je prikkels in welke vorm dan ook heftiger en sterker ervaart. En waardoor je sterkere gevoelens en en emoties opwekt dan de gemiddelde persoon. Positieve energie kan je laten “zweven” en je heel erg goed doen, negatieve energie kan als een mokerslag binnen komen en je helemaal van slag maken. Met je hoofd in de wolken om met je kop in het zand en vaak niks er tussenin. Vind je het gek dat ik mij vaak voelde als een zeilboot roerloos op zee die met alle winden meewaait?

Toen kwam Alexandra op mijn pad. Ze heeft me terug gebracht naar de basis, in balans komen met moeder natuur. Het klonk eerst een beetje zweverig een beetje te spiritueel voor mij. Immers was ik de klinische en medicinale kant van de hedendaagse conservatieve therapie gewend. Maar na 1 gesprek met Alexandra maakte ze al meer indruk en zag ik in dat zij mij veel meer zingeving gaf, dan vier jaar “normale” therapie die ik achter de rug had. Ze ging met me aan de slag, waar loop je tegenaan in jouw leven, wat zou er voor jou moeten veranderen waardoor je gelukkiger zou kunnen zijn, hoe ga je nu met tegenslagen om en hoe zou je dat anders willen?

Ze ging uit van mijzelf als persoon met al mijn eigenschappen, karaktertrekken, gevoelens en emoties. We spraken hierover gaf mij geen advies in de zin van maar liet mij door middel van wedervragen, oefeningen en meditatie zelf op zoek gaan naar de antwoorden op de vragen die ik had. Er is niet 1 weg naar geluk, deze bepaalt ieder voor zich. Immers is ieder mens anders en heeft een ieder zijn eigen gedachtes, gevoelens, behoeften en wensen in het leven.

Dat heeft Alexandra nu bij mij bereikt, ik ben anders over dingen gaan denken, Accepteer dingen die je niet kan veranderen, oordeel niet over anderen en veroordeel ze ook niet. Kom in harmonie met de natuur, daar komen we met zn allen uit voort, dat is onze leefomgeving. Door de maatschappij waarin wij nu leven zijn veel mensen dit vergeten. Maar eigenlijk is het heel logisch, zoeken de meeste mensen niet altijd de natuur op om te ontspannen? Voel je je niet fijner als je vaak buiten komt, of rondloopt in een bos of heide met de rust en energie die de natuur ons geeft?

Dit zijn maar een klein aantal inzichten die Alexandra mij gegeven heeft, ik ben er nog lang niet. Maar ik ben nu veel bewuster bezig met mijzelf en mijn gedachtes en gevoelens. Ik ben de juiste weg ingeslagen door de aanwijzingen van Alexandra, nu moet ik alleen zelf zorgen dat ik op het juiste pad blijf en niet weer de weg kwijtraak in de doolhof van het leven en gevoelens. Voor het eerst in het leven heb ik het gevoel dat ik mezelf en de wereld om me heen steeds beter begrijp om uiteindelijk steeds vaker in balans te zijn…

Deze recensie is ingekort … Klik hier voor de uitgebreide recensie van Danny vd V

Silvia

Ik kwam bij Alexandra voor mijn angst voor het autorijexamen. Ik werd elke keer bang als ik in de bochten van op- en afritten reed omdat ik daar een jaar geleden betrokken was bij een ongeval. Ik zag steeds dat beeld dat de bestuurder naast mij hard moest remmen omdat er een motor op de weg lag wat op ons af kwam. Door de EMDR heb ik het een plek kunnen geven en is de angst omgezet in vertrouwen. Met het examen heb ik tegen mezelf gezegd dat ik het kan en dat ik het ook moest laten zien waardoor ik in één keer geslaagd ben waar ik heel blij mee ben en ook trots. Ik vond het een hele aparte en mooie ervaring, ik zou het iedereen aanraden om op deze manier van je angsten af te komen. Groetjes Silvia

Gerda

Ik heb wat vervelende werkervaringen gehad en door middel van sessies van Alexandra heeft het me inzicht gegeven, en is er positief op gereageerd. Rust, vakmanschap en eerlijkheid is wat u kan vinden bij ‘Jouw Balans Coach’.

Conny

De behandeling bij Alexandra was voor mijzelf heel ontspannen en vertrouwd. Voelde mij erg op m’n gemak, alles ging op een tempo die bij mij paste zodat ik me goed bleef voelen. Heb wel een aantal tips meegekregen die ik nu nog steeds als positief ervaar en nog steeds dagelijks toepas. Kijk er zeer naar uit om nog een behandeling te doen om nog verder mezelf terug te vinden en dat gaat zeker lukken met haar hulp. Ik kan zeker iedereen Alexandra aanraden !!

Michaël M.

Ik heb een kortlopende therapie bij Alexandra (Langeveld) gehad. Alexandra heeft me erg geholpen en ze is een zeer goede therapeute. Op een vriendelijke manier heeft ze veel aandacht voor je en probeert ze je te doorgronden. Ze vraagt goed door en neemt alle tijd voor je. Met haar inlevingsvermogen en een schat van levenservaring is zij in staat om bij velen de balans in hun leven weer te herstellen. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen.