Transformatie door Chakradance en het jaar van het paard

2014, een enorme Transformatie !

Tijdens en na de training / opleiding tot Facilitator of Chakradance, is er veel met mij gebeurd, ik ben letterlijk thuisgekomen bij mezelf, de nodige blokkades die er waren heb ik aangepakt en zijn omgetoverd tot een transformatie!

De basis, mijn fundament, groei, dat begon in mijn leven als onveilig, altijd was ik maar aan het overleven, daarnaast het willen hebben van status, de invloeden van mijn stiefvader, het moeten presteren, de lat steeds maar heel hoog en daardoor steeds aan mijzelf voorbij gaan!

Door chakradance stond mijn leven ineens op zijn kop, er gebeurde van alles met mij en om me heen, leven in plaats van overleven, genieten, transformatie in de liefde. En nu kansen die op mijn pad komen, de power en het lef om het roer om te gooien en een behoorlijk proces daar omheen.

Onthechten van materie en systemen, kiezen voor vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, aansluiten bij een Holistisch centrum, verhuizen naar Spanje, organiseren van retraites, mijn droom gaat uitkomen.

Het jaar van het paard 2014 

kansen komen op je pad, grijp ze snel anders gaan ze aan je voorbij! 

Nou dat is het zeker voor mij! Momenteel ben ik bezig met mijn voorbereiding naar Spanje, in september vertrek ik met auto en caravan naar Spanje, eerst een maand vrienden bezoeken en genieten met mijn vriend plus plannen uitwerken rond het werk in het Holistisch Centrum en het organiseren voor retraites.

Een nieuw hoofdstuk van mijn leven, erg spannend allemaal. Ik heb volmondig “JA” gezegd tegen het leven, tegen een nieuwe woonvorm, tegen onvoorwaardelijke liefde (ook voor mijzelf) en heb er alle vertrouwen in dat ik het ga redden en dat het een goede stap in mijn mooie toekomst gaat zijn. En daarnaast geloof ik erin dat Chakradance ook in Spanje helemaal goed gaat komen!

wordt vervolgd …

Het houten Paard – Chinese jaarhoroscoop (Feng Shui)

Er zijn twaalf dieren in de Chinese dierenriem. Elk jaar komt een dier aan de beurt om over het jaar te regeren. 2014 is een Houten Paard jaar. Er zijn vijf verschillende soorten Paard jaren: Houten Paard, Vuur Paard, Aarde Paard, Metaal Paard en Water Paard (zoals de 5 Feng Shui elementen). Het vorige Paard jaar was een Water Paard in 2002. Het vorige Houten Paard jaar was in 1954, da’s alweer zestig jaar geleden.

Het Paard is een snel bewegend dier en kan zelfs staand slapen. Een echte doener die altijd in beweging blijft! Niet voor niets wordt het Paard als het meest Yang teken van alle astrologische dierentekens beschouwd. Het Paard draagt/symboliseert het Vuur element. Wat voor invloed kan dit op 2014 uitoefenen? Wij moeten rekening houden met grote emoties en passies die in een oogwenk zullen opstijgen. We kunnen ons snel inzetten voor iets, maar dan ook weer plotseling afdwalen en onze interesse verliezen.

2014 zal zeker in het licht staan “van je hart volgen, dromen nastreven en in actie komen”.
Groei zal binnen handbereik liggen en er zal ruimte voor vernieuwing komen. Het is een tijd van snelle overwinningen en onverwachte avontuur. Een uitstekend jaar om op reis te gaan, en hoe verder weg en buiten de gebaande paden, des te beter. De energie van 2014 steunt met name de snelle beslissers. Maar je moet echt 100% achter jouw besluit staan, anders voor je het weet, galoppeer je in de verkeerde richting. Zo snel gaat alles in het jaar van een Paard.

Het Paard heeft een verfijnd instinct en handelt vanuit zijn gevoel, in tegenstelling tot zijn tegenpool de Rat, die voordat hij tot actie overgaat, eerst wel overwogen plannen maakt. 2013 – het jaar van intelligente Slang, was het tijd om na te denken en dingen te plannen. Aankomend jaar is het tijd om snel te handelen! Dus koop dat droomhuis, lanceer dat nieuwe bedrijf of merk, reis de wereld, vraag voor promotie, maak een doorbraak, neem een sprong en vlieg! Volg gewoon jouw instinct. Zelfs als dingen onrealistisch lijken te zijn, just take a chance. Als je er in gelooft, dan is dat genoeg. Straks heb je heel 2015 – Houten Schaap jaar, om veilig van de comfort van het leven te genieten. In al haar artistieke vormen.

Spiritualiteit in 2014

Je zal jezelf in 2014 volledig in je kracht zien staan, je leven op jouw manier leiden, en doen wat je hart je zegt. Het wordt een jaar gevuld met veel nieuwe kansen en avonturen, totaal nieuwe ideeën en levenswijzen zullen geboren worden.

De engelen willen dit jaar nog meer naar voren treden om je te ondersteunen. Ze vragen je om eerlijk te zijn naar jezelf en over je dromen en wensen. ‘Houd positieve bedoelingen en volg je innerlijke leiding’ – is het advies. Misschien voel je, je onzeker over het maken van een carrièrestap, zit je vast in een baan die je financiële veiligheid biedt, maar weinig voldoening? Misschien ben je, je huidige beroep ontgroeid? Ooit had je heel veel passie ervoor, maar nu zou je eigenlijk totaal iets anders willen doen?

Dit is het jaar om daar verandering in te brengen. Neem nu een besluit gebaseerd op je hartenwens. Wat wil je? Wat maakt je blij? De engelen moedigen je aan om toe te geven aan je dromen. Maak ze waar dit jaar. Jij verdient het om je tijd op een betekenisvolle en aangename manier door te brengen. Doe de eerste stap en de energie van jouw droom zal je alle kracht geven, alsmede de jaarlijkse Paard energie.
Leef je eigen leven! NU!

Wil je meer informatie over chakradance  of heb je hulp nodig met Feng Shui of het energetisch reinigen van je huis, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Love & Light

Alexandra Langeveld
Balance Coach, Healer &
Facilitator of Chakradance

bron: 100% Feng Shui