VIVA! Magazine … Mijn Verhaal

VIVA Magazine - Het verhaal van Alexandra Langeveld

Juli 2017 – Pedreguer – Costa Blanca – VIVA España

Er stroomt zoveel dat het zonde is om daar afstand van te nemen en dat later weer op te moeten bouwen. Pffff wat is het warm, de hitte begon in juni en het stopt niet.
Mijn mooie plek, ik noem het “MIJN KLEINE PARADIJS”, het wordt steeds mooier.
De eerste zomer hier, het bevalt goed, het ronde zwembad van 5 meter doorsnee is geen overbodige luxe en de siesta’s beginnen aardig te wennen. Zo’n middagdutje is echt nodig!
De eerste reacties zijn binnen door het geweldige interview in VIVA! Magazine.

Dit jaar heb ik ervoor gekozen om in VIVA España te blijven.

Vorig jaar om deze tijd verbleef ik op het prachtige eiland Schiermonnikoog in Nederland.
Weg van de hete Spaanse zomermaanden, letterlijk afstand nemen van mijn ex, tot mezelf komen en mijn bedrijf nieuw leven in blazen. De cursus ‘Programma gericht werken’ in combinatie met werk in een hotel en mijn eigen werk als Balans Coach / Healer hadden me goed gedaan. Het was een mooie tijd, ik genoot van het prachtige eiland, de stilte en daarnaast de Struh markt, wat een interesse was er bij mijn wekelijkse stand met de helende geuren en de ondertussen favoriete “Energy-behandeling”. Het mooie was dat de klanten me later achterna vlogen voor een retreat in Spanje.

VIVA Magazine - Het verhaal van Alexandra Langeveld


Klik hier voor de grotere versie VIVA !
Alexandra Langeveld-VIVA! Magazine Spanje-Jouw Balans Coach

Ik ben ongelooflijk blij met het interview in de VIVA! Magazine.
Mijn mooie plek, ik deel het graag met veel mensen.

ZO BOVEN – ZO BENEDEN

Dat is precies waar het om gaat in het leven.
BALANS tussen het gegrond zijn en het lijntje naar boven en alles daartussen.
Veel mensen zijn teveel bezig met het denken, soms wel duizend gedachten per dag, en dat is zo zonde want het brengt je nergens. Het kost energie, vaak wordt het doemdnken, wat niet ten goede komt want het levert vaak stress op en uiteindelijk lichamelijke klachten.
Gronden, contact met moeder aarde, letterlijk de voetjes op de grond, daar begint de basis.
Het contact met je lijf, je gevoelens, je emoties, zodat je inzicht krijgt in je gedrag. De ademhaling die zorgt voor een goede doorbloeding, rust, vertrouwen, inspiratie, het mag er allemaal weer zijn.

Mijn Missie is veel mensen helpen om een gelukkig en gezond leven te leiden.

Dat ze een leven creeren dat bij ze past. Dat begint met balans met zichzelf vinden.
Van het onbewuste EGO en gedrag naar Onvoorwaardelijke Liefde.
Het contact met het lichaam en de ziel herstellen, alles mag er ZIJN, loslaten wat niet meer dient en uiteindelijk thuiskomen bij JE AUTHENTIEKE ZELF! 

Eigenlijk wil ik toewerken naar een gezonde en liefdevolle wereld.
Er is niet veel nodig om gelukkig te zijn !
Zo ook mijn fantastische plek, ik heb er alles wat ik nodig heb.
8 hectare grond, ik woon en werk midden in de natuur, ik geniet van de fruitbomen, de rust…

Ik ben een gelukkig mens en dat gun ik iedereen !!!

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem vrijblijvend contact met me op.

Ook voor een verblijf om tot rust te komen ben je van harte welkom!

Namaste, Love & Light
Alexandra xxx