Detox DR

Detox DR

Detox DR, darmreiniging en afvallen.

Meer en meer merk ik in mijn praktijk dat mensen druk ervaren van het gezin, werk, relatie en de maatschappij. Er heerst veel angst, onzekerheid van wat er in de wereld gebeurd en dat heeft invloed op het welzijn. Door de drukte is er minder tijd om te koken, de boodschappen worden duurder, wat kan zorgen voor bezuiniging. Angst, stress en onzekerheid heeft veel invloed op het immuunsysteem, daarom is goede voeding zo belangrijk.

Tegenwoordig zit er minder vitamine en mineralen in onze voeding.

Er is een aanvulling nodig, vooral in de wintermaanden.
Ook hebben de seizoenen veel invloed. Na de warmte van de zomer, en veelal verkoelend eten, is het in de herfst belangrijk om de spijsvertering op gang te brengen. een detox is dan geen overbodige luxe. Dit is hetzelfde in de lente.

Zelf doe ik 3 x per jaar een detox, in de lente, de zomer en de herfst, deze zijn allen verschillend.

De darmen hebben een belangrijke functie en vaak is er een taboe op het onderwerp .
Veelal worden de darmen ook wel onze 2e hersenen genoemd. De darmen hebben veel invloed op onze moods.
We hebben een fysieke vertering en daarnaast een energetische.
Ziektes beginnen dan ook in de darmen, daarom is het zo belangrijk om de darmen schoon te houden door voldoende water te drinken en gezonde voeding te eten, voldoende vezels en daarnaast is beweging ook erg belangrijk.

Omdat ik kies voor eerlijke producten, op natuurlijke basis, ben ik een samenwerking aangegaan.
De producten zijn in Duitsland ontwikkeld, ik ben er heel enthousiast over.

In het voor- en najaar is het de goede tijd om een Detox DR te doen.

Om je gezondheid te verbeteren, is het nodig je lichaam te reinigen en in balans te brengen. Je lichaam zal naar behoren werken en zal gemakkelijker gifstoffen kunnen afvoeren, waardoor je je beter voelt plus gewicht verlies

Ons Healthy Detox-DR programma bevat natuurlijke producten die je zullen helpen dit te bereiken:

Verhoog je energie  –  Eet gezond en voedzaam
Behoud gezonde gewoonten – Breng je lichaam in balans

Darm reiniging and Detox

De darm is als de “tweede hersenen” van ons lichaam.

Met een lengte van 6-8 meter, dit bedraagt het oppervlak van ongeveer 200 vierkante meter (dat ongeveer gelijk is aan een voetbalveld) en een groter aantal zenuwcellen dan in de hersenen, het grootste spijsverteringsorgaan van ons lichaam wat direct invloed heeft met zijn functie op onze gezondheid en speelt daar een enorme rol in.

Een dikke darm in gezonde staat weegt meestal tot 2,5 kg. De dunne darm toont een dikte van ca. 3-4 cm,  de lange dikke darm ca. 5 cm. Het is alarmerend dat sommige darmen 20 kg kunnen wegen ! In dat geval kleven er afvalstoffen met een gewicht van maximaal 18 kg! Er zijn autopsies waar zelfs deposito’s van moedermelk kunnen worden opgespoord!

Hoe is dit mogelijk?

De dikke darm neemt alles op wat we eten (toevoegingen, conserveermiddelen, kleurstoffen, enz.). ALLE afzettingen in de dikke darm, ze kleven aan de darmwand.

Wat betekent dat?

Een verstopte dikke darm kan zijn rol niet vervullen. Dit bevat:

  • Bescherming tegen infecties (80% van het immuunsysteem bevindt zich in de dikke darm!)
  • Productie van vetzuren
  • Regeling van het slijmvlies
  • Activatie van voedingsstoffen
  • Uitstoot van schadelijke en giftige stoffen

Wat moet er gedaan worden?

Een grote schoonmaak. Ontgift, Ontslak, Ontvet en Ontzuur je dikke darm.

Stel je voor dat je dikke darm een vieze en ingewikkelde keuken is. Om het uit te mesten en te reinigen, heb je verschillende reinigingsmiddelen nodig:
1.   SCHUURMIDDEL om het te bevrijden van korstvorming – Drinking Gel
2.   BEZEM veeg de opgeloste korstvorming – FiberBoost – voor transport afvalproducten
3.   SPECIALE UITLAATGASREINIGER (bv. À la ovenreiniger) – Omega 3 en herbal thee
4.   OPTIMALISEREN – balans brengen in PH – Pro Balans

Wat voor soort producten zijn dit?

FIBERBOOST – Dit zijn voedingsvezels voor algemeen welzijn en onder andere het reinigen van de darmen. De fiberboost is een vezelrijk mengsel van 3 verschillende bronnen johannesbroodpitmeel, guarpitmeel en konjakmeel.

PRO BALANCE – Dit zijn geharmoniseerde alkalische mineralen en sporenelementen voor het innerlijke evenwicht. Een waardevol mengsel van citraten, carbonaten en gluconaten en is Lactosevrij. Magnesium in Pro Balance helpt bij het verminderen van vermoeidheid en vermoeidheid en de elektrolytenbalans.

ALOE VERA DRINKING GEL PERZIK – Geeft de 3-voudige plus voor uw lichaamsbewustzijn: licht, stimulerend, reinigend. Ontgift, ontvet, ontslakt en ontzuurt het lichaam. Het voedt, beschermt, regenereert en activeert het lichaam.

PRO 12 – Dit Unieke voedingssupplement heeft voedingsvezels en 12 verschillende bacteriestammen met 1 miljard bacteriën per capsule.

SUPER OMEGA 3 – Super Omega Capsules zijn de dagelijkse bijdrage aan onder andere de normale hartfunctie en draagt bij aan het behoud van onze normale hersenfunctie.

HERBAL FASTING – KRUIDENTHEE – Kalmerende thee, ideaal tijdens de darmreiniging, speciaal mengsel van verschillende kruiden, matrasblaadjes en lapacho-schors. Het zal de stofwisseling stimuleren en je zo energiek ondersteunen.

Wil je meedoen, neem dan contact op en je krijgt meer informatie, een schema, veel tips en tools en daarnaast ook alle antwoorden op je vragen. + EEN HEALING OF VISUALISATIE VOOR AFVALLEN GRATIS !

Kijk voor de producten in de WEB-SHOP….

Bestel je voor meer dan € 75,- aan producten, neem dan contact op, dan kan je extra korting krijgen.

Zelf doe ik al jaren in het voorjaar en najaar deze Detox DR.
Dit omdat ik in het verleden veel problemen heb gehad met mijn darmen, ze waren lui geworden, en ook van slag.
Daar mijn darmen niet goed meer werkten door mijn 17 jarige eetstoornis heb ik een lang traject gevolgd om weer een gezonde darmflora te krijgen.  Door mijn ervaring ben ik me meer gaan verdiepen in de darmen en wil ik zo meer mensen helpen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. De darmreiniging is een goede eerste stap.

Ik help je vanuit mijn hart.

Liefs,
Alexandra