VIP Behandeling – ME-time

VIP behandeling - ME time

Een verhuizing, ME time en de geboorte van de “VIP behandeling”

Door de drukte van 2 verhuizingen in 6 maanden, heb ik gekozen om een tijdje naar binnen te keren om te voelen hoe ik verder wil met werk. Ik heb de afgelopen jaren veel online gedaan, en ook ontving ik klanten in mijn praktijk in Lliber, bij Pinos.
Ook stond ik maandelijks op hippy markten waar ik voetmassage en healing aanbood. Dit in combinatie van de verkoop van mijn etherische olie en andere producten. Veel mensen vonden dit heerlijk, en voelde zich nadien zo lekker, dat ze langer in die relax modus wilde zijn. De verschillende behandelingen die ik aanbied combineren heel goed bij elkaar, zo ontstond de VIP behandeling,

Ik merk dat er door de afgelopen jaar een enorme verandering is gekomen bij veel mensen en ook bij mezelf.
Door de lockdown, de avondklok, de toch wel angstige en onzekere periode voor veel mensen is het ‘thuis zijn’ voor velen heel belangrijk. Vooral nu hier in Spanje, de warme maanden, het eigenlijk niet weg willen maar thuis, in de airco of afkoelen bij het zwembad.

Voor mezelf maakt het me niet zo uit om ver te rijden voor een ME-time moment.
Zo ga ik zelf met regelmaat naar Javea voor een VIP behandeling Hammam, heerlijk en steeds anders.
Ik merk dat veel mensen niet meer zo ver willen rijden, en het liefst veel vanuit huis, ze bestellen ook meer online.

Dat bracht mij op het idee om meer op locatie te gaan werken. Nu ik in Tibi woon en werk, en daarnaast een ruimte kan huren in Soul Sanctuary Javea, wat in augustus dicht is vanwege vakantie, biedt ik mijn nieuwe behandeling aan en wel in mijn praktijk of op locatie. Jouw Balans Coach gaat mobiel.

❤️ VIP behandeling ❤️

Ben jij toe aan een relax moment?
Alle zorgen vergeten, een ME-time moment vol verwennerij.

Dan ben je hier aan het goede adres of.. bij jou op locatie !

Vertrouwd en ontspannen, tips werken nog steeds !

De behandeling bij Alexandra was voor mijzelf heel ontspannen en vertrouwd. Voelde mij erg op m’n gemak, alles ging op een tempo die bij mij paste zodat ik me goed bleef voelen. Heb wel een aantal tips meegekregen die ik nu nog steeds als positief ervaar en nog steeds dagelijks toepas. Kijk er zeer naar uit om nog een behandeling te doen om nog verder mezelf terug te vinden en dat gaat zeker lukken met haar hulp. Ik kan zeker iedereen Alexandra aanraden !!   Conny

Dit ontvang je bij de VIP behandeling:

 1. We starten met een heerlijk voetenbad met etherische olie naar keuze.
 2. Ondertussen krijg je een healing, de energie wordt opgeschoond, de eventuele blokkades worden aangepakt.
 3. Een heerlijke voetmassage met etherische olie naar keuze.
  Ik werk op het chakra systeem, dus ook dit is een combinatie van relaxen en opschonen.
  Wat er zich aandient krijgt extra aandacht.
 4. Als laatste een heerlijke gezichtsbehandeling.
  Het gezicht wordt diep gereinigd, een peeling, en anti-aging.
  Je krijgt een serum naar keuze en een Gold of Diamant crème plus oogcrème.
  Je ziet direct resultaat, mooiere teint en minder lijntjes.

Klik hier voor de flyer met informatie 

Sessies geven ontspanning, voldoening en vertrouwen

Alexandra, je sessies zijn geweldig, ik heb ervan genoten, je gaf me ontspanning en voldoening en vindt het super jammer dat je nu zo ver weg zit. Je hebt me echt door de hele moeilijke periode heen gesleept! Ook de voetmassage was heerlijk! Je bent ook iemand die iemand er goed doorheen kan slepen. Door jouw peptalk en je directe eerlijkheid kreeg ik inzicht en ook weer het vertrouwen in mezelf.  Hartelijk dank, ik verheug me alweer op een energiebehandeling inclusief voetmassage! Groetjes, Laila

Je bent welkom in Tibi, vanaf september ook in Javea en het is nu ook mogelijk op locatie ! 

Wil je meer informatie, neem vrijblijvend contact op.

Deze behandeling is ook ideaal als vriendinnen- of familiedag !

Het is ook mogelijk met andere diensten die ik aanbied.

Wil je een demonstratie party van de etherische olie en andere producten bij jou thuis.
Ook dit is mogelijk, je ontvangt als organisator een cadeautje en iets extra’s.
Neem vrijblijvend contact op.

Voetmassage & Coaching gaven ontlading en rust

Alexandra, de voetbehandeling was weer heerlijk, het geeft ontspanning en is lekker, de voeten zijn veel zachter en ook voel ik tijdens de Reiki behandeling veel warmte. Een week erna had ik er nog profijt van. Het coachen is ook fijn, ben meer naar binnen toe, werd me bewust van een paar dingen en voelde me ontspannen. Toen ik bij je kwam zat mijn hoofd vol en na het weggaan was er een enorme ontlading en rust! Ik voel me bij jou heel erg op mijn gemak, je bent een luisterend oor en je straalt warmte uit. Al met al heel goed, dank je wel. Groetjes Netty

Fijne dag.

Love & Light ❤️

Alexandra