Welkom bij ’Jouw Balans Coach’

 

Nieuw “Dans je in Balans” met Chakradance”

Welkom, naast de nieuwsbrief die nog in ontwikkeling is probeer ik ook regelmatig nieuwe ontwikkelingen en wetenschapswaardigheden met jullie te delen.

Zoals jullie vast gemerkt hebben is er het een en ander veranderd, niet alleen de website heeft een nieuwe uitstraling,

Er zijn ook een aantal dingen veranderd in de koers, alhoewel de begeleiding en coaching nog steeds dezelfde fundering heeft als Jouw leven – Jouw balans, zijn er aan aantal extra ingrediënten toegevoegd aan de praktijk, er is een webshop waar jullie de geurfrequenties / etherische olie kunnen bestellen die een aanvullende en ondersteunende werking hebben bij het proces waarvoor je hulp hebt gevraagd aan jouw balans coach.

NIEUW IN DE PRAKTIJK ’DANS JE IN BALANS’

Heel speciaal en uniek in Zeeland en een deel van Belgie is het faciliteren van een nieuwe
therapeutische dansvorm CHAKRADANCE ™.foto 2 (1) Als voorlopig de enige facilitair van Chakradance™ in Zeeland geef ik de workshops ’DANS JE IN BALANS’ en workshops en coaching rond de Levensbronnen / Chakra’s.

Chakradance™ verbindt lichaam en ziel met elkaar en brengt balans. Het laat je zacht openvouwen en weer ontwaken tot wie je echt bent. Het is een ontdekkingsreis door jouw 7
energiecentra (chakra’s) en Levensbronnen. Vrije bewegingen op een mix van speciaal daarvoor gecomponeerde, ritmische muziek brengen balans en kunnen je openen voor een dieper ervaren van het leven.

Chakradance™ is geschikt voor iedereen, van jong tot ouder, het is een dansoefening voor de ziel. Het is bedoeld om je weer te verbinden met de ware essentie van wie je bent.
Velen van ons hebben last van allerlei lichamelijke en emotionele ongemakken en misschien zelfs beperkingen, zoals vermoeidheid, vage lichamelijke klachten, initiatief-loos, angst, verslaving en dwangmatig gedrag. In principe is er een conflict tussen ons innerlijk en uiterlijke leven.

Een Chakradance™ workshop bestaat uit begeleide meditatie, dans en een creatieve afsluiting met het tekenen van een persoonlijke mandala. Door deze combinatie kom je bij je gevoel en worden blokkades ontdekt en vrij gemaakt.

De filosofie van Chakradance™

De Filosofie ligt verankerd in de filosofie de psychologie van Jung.
Het primair doel van Jung is om voortdurend een relatie te vormen tussen ons onbewustzijn en bewustzijn, om heelheid te kunnen vinden en ons volle potentieel te kunnen bereiken.
Dit is ook het doel van Chakradance™, al je innerlijke krachten gebruiken om het leven in volle glorie te leven.

Dat sluit mooi aan bij mijn visie ’Ieder mens is uniek en ieder mens kan innerlijk groeien’.

Wil je op de hoogte blijven, of meteen inschrijven, stuur dan een e-mail met je gegevens.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Ik wens jullie allen een fijne Pasen en ik hoop je snel te zien voor de reis door je Levensbronnen, een traktatie voor de ziel en de weg naar je authentieke zelf.

Love & Light
Alexandra Langeveld
Jouw Balans Coach