Oeps, ineens gedachten ‘Waar ben ik mee bezig’….

Het besef dat ik straks geen huis meer heb !!!

Al mijn spullen die verkocht worden.. Ik maak anderen er blij mee, ondertussen ben ik heel erg moe, de man met de hamer komt voorbij!
Liefst blijf ik de hele dag in bed, dat kan niet, straks komen ze voor mijn bank, vanmiddag worden de rekjes opgehaald, moet achter een caravan aan, dus actie, de kleding-rommel  kamer moet leeg.. Deze week staat vol gepland, er gebeurd heel veel! Er zijn veel gedachten…

Andere mensen vieren vakantie, het buitenland of dagjes weg,

Ik werk me uit de naad en stap doodmoe en uitgeput in mijn bed! Dubbele gedachten en gevoelens dat wel, opgeruimd, los van Energetische rommel, onthechten van spullen en materie, dankbaar omdat ik er mensen blij mee maak! Goh wat heb ik veel verzameld in de afgelopen jaren, ik schrik er zelf van! Verder  druk omdat ik nog zo weinig tijd heb! Mijn woning is half leeg, een soort camperen, alleen nog een bed, kleine meubels, spullen die ik dagelijks gebruik en wat dozen. Praktijk Middelburg is daarentegen weer een stuk voller!

Inkomsten uit werk komen weinig binnen,

Wellicht nog een paar dansen organiseren, verkoop van helende geuren, voetmassage en coachgesprekken, uitgaven heb ik amper, de voorraad opeten, raw food eten, de kilo’s vliegen eraf. 
Nieuwe mensen die ik ontmoet, allen enthousiast als ze mijn verhaal horen, ik krijg respect, ze willen zelf ook naar het buitenland vertrekken maar hebben het lef niet, zitten vast aan werk, familie, kinderen en angst.
Als ik dan om me heen kijk, de problemen in Nederland (en ook de wereld), het geklaag van velen, de negatieve energie, zoveel zieke mensen zowel psychisch als fysiek….
En als ik zie dat er maar weinig veranderd denk ik ‘wil ik hier echt blijven wonen? Weer kwamen er vele gedachten in me op.
Meedraaien in een gekke maatschappij van materie en presteren, enorme druk, een asociale samenleving want niemand heeft tijd en aandacht voor elkaar, alles voor de buitenkant!

Nee dan ben ik toch blij met mijn besluit,

Mijn lef, mijn power, vanuit mezelf mijn pad volgen waar ik een rustig en liefdevol leven kan leiden met ‘echte’ mensen met dezelfde visie die ik heb en waar ik met hen kan werken vanuit mijn hart, mijn droom die daar uit gaat komen! Nu focussen op positieve gedachten!
Het volgen van mijn hart, liefde die ik ben tegengekomen en met zijn allen iets moois opzetten.
Een holistisch centrum opbouwen met een mooie groep mensen, leven op een berg in Spanje, rust, één met de natuur, op een gezonde manier leven, vanuit passie werken en vol vreugde en gezond oud worden. Leven in plaats van overleven !!!  Ik heb er zin in.

foto 210382359_734855389906542_6108972274568985179_o

 

 

 

 

Ik hou je op de hoogte van de activiteiten die we gaan organiseren zoals:

Dans je in Balans met Chakradance, ook retraite week en weekenden
Retraites – (mid)week – weekend met allerlei activiteiten zoals:
* Tai Chi – yoga
* Zweethut
* Coaching en Therapie – divers technieken als familieopstellingen, regressie en reincarnatietherapie, NLP, Matrix caoching (door verschillende mensen
* massages
* Healing

Verder ook individuele sessies

Wil je meer informatie over mijn werkwijze neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.
De sessies kunnen ook online plaatsvinden bij Skype of telefoon.

Love & Light

Alexandra Langeveld
Balance Coach, Healer &
Facilitator of Chakradance