Bevrijden van blokkades

Vandaag is de laatste dag van het pad van de ‘Blauwe  Adelaar’ die gaat over visie, ons geheugen, het brein en het scheppen van wat we graag willen, en ook bevrijden van blokkades, loslaten wat niet meer dient!
Deze dag is het Toon 13, bij de Maya’s is dat de dag van ‘Zijn’, niets moeten, geen toekomst en geen verleden.
Liefst geen werk maar naar binnen keren, thuis zijn bij je mooie zelf en veel ontspannen.

Dagelijks doe ik iets spiritueels en schrijf dan in mijn dagboek. Ook hou ik mijn persoonlijke en zakelijke doelen dan bij en schrijf wat het me heeft gedaan, hoe trots, dankbaar en blij ik ben als er een succes is behaald. Hoe klein het succes ook is, ik schenk daar altijd even aandacht aan.

Gister was de energie van loslaten, daar ben ik zelf ook mee bezig geweest, door zaken van me af te schrijven, het weer even te voelen en daarna te verbranden. Dan dank ik voor wat het me heeft opgeleverd en sluit het af met vergeving, zo kan ik verder en sta open om nieuw te ontvangen. De cyclus van dood en wedergeboorte, de mooie Wereldoverbrugger. 

Op het moment dat ik een blog wilde schrijven over loslaten en daarbij een mooie ervaring van deze energie dag vorig jaar, Zie de video hier beneden …. viel de elektriciteit uit, de batterijen van het Solar System waren leeg. Omdat het al rond middernacht was koos ik er voor om te gaan slapen, rust vond ik belangrijker. Weg van de controle, het moeten, omdat de blog om deze energie zou gaan. Toeval bestaat niet, het was op dat moment de energie van ‘Zijn’, de energie start om 00:00 uur.

Vandaag is de energie al goed voelbaar van de nieuwe energie golf ‘de Ster’, letterlijk je eigen plek innemen, dat doen wat je zo graag wenst, daarom is loslaten van blokkades en oude ballast nodig.

Elke energie flow heeft invloed op de volgende golf, ze volgen elkaar op, dat zorgt voor groei !

Scheppen versus blokkades

Het scheppen wordt veelal tegen gehouden omdat er nog blokkades zitten zoals angst, weerstand, overtuigingen, teveel denken en onzekerheid. De focus gaat dan naar andere zaken, en raak je weg bij jezelf omdat je jezelf vastzet of verstijfd.

Vaak zijn er ook stemmen en gedachten die opzetten waardoor er twijfel komt of datgene toch niet wordt doorgezet. De criticus die het net geschreven stuk slecht beoordeeld, of de angst die bang is voor reacties van andere mensen, of de onzekerheid of dit wel past, of oh jee dit, of oh jee dat. Je hebt vast nog wel wat aanvullingen. 

Herken je het ? De sabotage van het Ego die zorgt dat groei niet volgt, dat er geen succes wordt behaald, dat eigenlijk het wereldje heel klein blijft. De bekende “Comfortzone”!

Dus weg met die perfectie en controle, faalangst en onzekerheid want GOED IS GOED en ga in standje “FOCUS”

De afgelopen twaalf dagen viel me op dat veel klanten in mijn praktijk en ook online veel moeite hadden met loslaten, oud zeer wat weer omhoog kwam wat aandacht nodig had. De hoofden draaiden overuren, er was geen contact met het lichaam en dit maakte moe en onrustig. Dit was weer een golf energie waar veel healing nodig was.

Weerstand

Zelf zat ik ook met een weerstand, ik mag mezelf meer bevrijden door meer naar buiten te treden.
Dit staat al een tijdje op mijn planning, en toch kwam het er niet van. Mezelf laten zien, horen, mijn wijsheid delen, ervaringen doorgeven en een voorbeeld zijn voor anderen. Weerstand door een Website die niet goed werkte en 1,5 jaar een error op een Facebook pagina waardoor ik het op de lange baan geschoven heb, uitstel gedrag wordt dit ook genoemd.
Ook voor mijzelf was het belangrijk om te focussen, letterlijk als een Adelaar boven de situatie uit te stijgen en mezelf vragen te stellen. Wat heb ik nodig, en vooral ook wie?
Aan mijn Website wordt nu gewerkt waar ik super blij mee ben.
Daarnaast heb ik mezelf letterlijk een schop onder mijn kont gegeven en besloten dat ik deze blog op de laatste dag van deze energie flow ga plaatsen. Goed is Goed !

Weet je trouwens dat de schop oefening super goed werkt om oud zeer los te laten !

Schop maar eens 3 tot 5 minuten tegen je eigen billen, om en om.

TIP doe dit een week en voel maar wat het met je doet.  Ik ben heel benieuwd naar je ervaring, laat je het me weten?

Weg uit de Comfortzone

Bij de vorige flow, deze zelfde dag-energie, 260 dagen geleden heb ik mezelf bevrijd van hoogtevrees. Hier kampte ik al jaren mee. Eigenlijk werd ik gepusht  door een vriendin waar ik toen een aantal dagen verbleef.  Ze woont dicht bij zee en kijkt op een plek waar veel mensen paragliden. Het is prachtig om te zien hoe de mannen en vrouwen van de rotsen afspringen en dan rond vliegen boven de zee, soms ook erg dicht bij de rotspartij.

Herken je dat, even die kick nodig hebben van een ander, die bekende schop onder je kont om uit je comfortzone te komen?

Dit was voor mij het moment ! Uit mijn comfortzone en vrij vliegen als een adelaar !

Hoe dichter het moment naderde, voelde ik toch wel meer en meer angst komen.
Nadat ik de veiligheidsriemen aan had, helm op, instructies aangehoord gingen we van start.
Om van de rots af te springen moesten we rennen. Nu ik het schrijf voel ik het weer opkomen en zie het voor me, ik wilde een moment stoppen, de zenuwen gierden door heel mijn lijf. Ik kon niet meer terug en jawel..
we vlogen van het ene op andere moment in de lucht, pfffff  verstijfd hing ik in een soort stoeltje.
Op een bepaald moment kreeg ik een Stick in mijn hand, voor de film lol, ik trilde nog wat na.

Heel veel dank aan mijn lieftallige vriendin en camera-vakvrouw Janine Versteeg. Ze heeft een super grappige en mooie compilatie gemaakt, een fantastisch herinnering! Ik ga het zeker nog een keer doen en dan meer ontspannen genieten !

Focus en Scheppen en Bevrijden

  • Heb jij last van angsten, onzekerheid, pijn, oud zeer, boosheid of anders wat steeds opduikt?
  • Zit je al te lang met emoties en gevoelens die de overhand krijgen?
  • Heb je hulp nodig om je zelf letterlijk te be-VRIJ-den?

Neem gerust contact met me op, ik help je vanuit liefde.
Dit kan met een healing, coaching, een reading zoadat ik je levenslessen kan berekenen.

Het is tijd dat we allemaal onze plek gaan innemen ! Dat we allemaal gaan stralen.

Als je zelf straalt en doet waar jij goed in bent, dan ben je een voorbeeld voor een ander.
Zo kunnen we met zijn allen schoonheid en harmonie brengen.

Love & Light

Alexandra Langeveld

Gebed voor de Adelaar

Ik roep de geest van opstijgende Adelaar.
Drager van Gebeden,
Laat me zien hoe ik naar grote hoogten kan vliegen.
Geduldige Jager,
Leer mij kansen te zien wanneer ze langskomen
en op het juiste moment toe te slaan.
Oog van de Zon, help me om zowel details
als vergezichten te zien,
Dat wat voor ons ligt en dat wat ons omringt.
Krijger met IJzeren Klauwen,
Geef me het vermogen om te (be)grijpen wat ik zoek
en om stevig te staan ​​als ik niet vlieg.
Zwaluw van wijsheid,
Herinner me eraan vriendelijk te spreken,
diep in mezelf te duiken en te leven
naar wat ik tegenkom in het licht.
Goddelijke gevleugelde Geest,
ik vraag je om mijn leven te zegenen met moed,
met gratie, met creativiteit.

Adelaar, ik roep je aan!

Bron gebed: Nicole Zonderhuis – Maya Tzolkin