In balans met helende geuren !

Kennismaken met de voordelen van de Helende geuren!

Aromatherapy and healing

 

Natuurlijk ook in combinatie met dans, coaching,  healing en een nieuw programma !

 


De krachtige Chakra-lijn, van basis chakra tot de kruin inclusief de Kundalini is erg fijn!

Zelf werk ik al geruime tijd met deze essences, ik gebruik ze tijdens healing, ‘Dans je in balans’ (Dance in Balance) en coaching / therapie.  Jammer genoeg zijn er nog veel mensen die niet op de hoogte zijn van de verschillende chakra’s en het chakrasysteem. Voor mij is dit een reden om hier aandacht aan te besteden zodat meer mensen hiervan bewust worden en uiteindelijk in balans komen met zichzelf.

chakras en de archetypenChakra betekent letterlijk ‘Wiel” (ook wel schijf; geprogrammeerde informatie van gedrag etc. De chakra’s hebben allemaal een verschillende werking, ze zitten op verschillende plaatsen in het lichaam en hebben heel veel invloed op ons leven. Het is heel belangrijk dat de chakra’s in balans zijn en goed samenwerken. Ieder chakra staat voor een bepaalde ontwikkeling in ons leven. Als de chakra’s niet in balans zijn, bijvoorbeeld te actief of juist passief, of een te hoog energieniveau of juist te laag, kunnen er archetypes ontstaan zoals het slachtoffer of de martelaar, de dienaar, de acteur, het stille kind, de intellect of the egoist.

7 chakra’s met elk een eigen niveau en regenboogkleur

Links positief, rechts negatief  – Van onder naar boven zijn dat:
1. Basischakra = overleving
2. Sacral (ook wel Heiligbeen) = seksualiteit
3. Zonnevlecht = macht
4. Hart = liefde
5. Keel = communicatie
6. Derde oog = intuïtie
7. Kruin = cognitie

Als de chakra’s niet in balans zijn is de kans groot om ziek te worden.

Klachten kunnen zijn:
– slechte gronding, weinig stabiel voelen
– angst, onzekerheid
– problemen met de nieren, vitaliteit, waterhuishouding
– Problemen met seksualiteit, vrouwelijke energie
– slecht grenzen aangeven
– moeheid, steeds over je eigen grens gaan
– te sterk IK-gevoel, problemen met ego, jaloezie, macht
– bloedsomloop
– long en hartklachten, hard zijn voor jezelf
– moeite met liefde, warmte en geborgenheid
– Keelproblemen,
– slecht of niet communiceren
– schildklier, problemen met tanden, oren
– concentratieproblemen, geen doel hebben
– depressie, geestesziekten
– chronische ziekten
– hoofdpijn, verwardheid, vergeetachtig
– slaapstoornissen
– zenuwaandoeningen

Door deze chakra’s te openen en te helen worden we:
 de Regenboogbrug  =
‘levende schakel tussen hemel en aarde’.

uitleg chakra’s en kundalini Helende geurfrequenties

De heerlijke ge1969210_633729160071984_782507093407463491_nurfrequenties hebben een krachtige werking.
U kunt ze op verschillende manieren gebruiken, in een brander, een druppel op de desbetreffende chakra, in een voetenbad, massageolie etc.
Het is een fantastisch middel om aan een bepaald probleem te werken.

Bewustwording is de eerste stap, er iets mee doen is de volgende.


Klik hier voor Informatie van de helende geuren plus het gebruik ervan

Heb je hulp nodig hebt bij bepaalde problemen dan ben ik je graag van dienst.
Dit kan ook online zoals Skype sessies en Healing op afstand.

Op dit moment ben ik een programma aan het schrijven voor met name vrouwen die het contact met zichzelf kwijt zijn waardoor ze vaak problemen ervaren op het gebied van gezondheid, financieel, relaties, werk en wonen.

‘ ALS JE NIET DE LEIDING NEEMT OVER JE EIGEN LEVEN DAN DOET IEMAND ANDERS DAT! ‘
‘ ALS JE NIET BIJ JEZELF NAAR BINNEN GAAT, DAN BEN JE STEEDS BUITEN JEZELF! ‘
‘ ALS JE NIET DE VERANTWOORDELIJKHEID NEEMT OVER JE EIGEN LEVEN DAN SPEELT DE MAATSCHAPPIJ MET JE! ‘

Mijn nieuwe programma:
IK HELP JE OM IN BALANS TE KOMEN MET JE AUTHENTIEKE ZELF, JE WARE ‘ZIJN’, ZODAT JE JE LEVEN KAN CREËREN DIE BIJ JE PAST.

In dit programma komen onder andere de chakra’s en de chakra-psychologie aan bod omdat veel problemen te linken zijn naar een fase in je leven, met name de ontwikkeling in de kindertijd, de overleving strategieen die ontstaan zijn en ook de archetypes.

Ik gebruik veel tips en tools waarvan ik weet dat ze goed werken omdat ik ze al jaren gebruik in mijn praktijk met goede resultaten.

Onderdelen die aan bod komen in het programma zijn o.a.

* Je leert het contact met jezelf te maken. Je krijgt tools om te leren vertrouwen, je veilig te voelen in verschillende situaties, je basisvertrouwen, financiële zekerheid (basisbehoeften) en ook rust te ervaren. Dit is de basis, de veiligheid. Je leert de kracht van positief denken en persoonlijke grenzen stellen.
* Vrouwelijke Yin-energie. Je ontdekt het geheim van verbonden ten zijn met je vrouwelijke Yin energie, de essentie, hoe je deze goed kan inzetten. Beweging, creatie, vrijheid en sensualiteit.
* Mannelijke Yang-energie, je leert in je kracht te komen en deze goed te gebruiken. Tevens leer je los te laten wat niet meer nodig is, vorming van een sterk ik-gevoel, zelfzekerheid en doelgericht door het leven gaan.
* Je leert jezelf lief te hebben plus de relatie met anderen te verbeteren. Daarnaast komen Vrede en Compassie aan de orde, van Ik naar Wij. Tevens ga je aan de slag met een lijst van hartewensen en verlangens.
* Je leert beter te communiceren. Zowel met jezelf als naar buiten toe. Overvloed en succes behoren ook bij deze module.
* Je leert beter te zien en op je intuïtie af te gaan. Manifestatie, wat je visualiseert gaat stromen. Je gaat je hartewensen en verlangens uit laten komen.
* Je gaat ervaren wat de krachten zijn van geloof, vertrouwen en verbinding.  Thema’s zijn Inspiratie, vrede en harmonie. Dromen en wensen kan je laten uitkomen.

Bij dit programma horen ook:
*  2 VIP dagen ‘Kom in balans’
Tijdens twee (virtuele) transformatie intensives gaan we samen diepgaander aan de slag.

*  8 Persoonlijke ‘Kom in Balans’ Transformatie Sessies
Als ik met iemand werk creëer ik veiligheid, biedt ik ondersteuning en heb een uitnodigende houding waarin coaching, therapie en heling haar werk kan doen. Alles gaat om acceptatie, het proces van waar iemand staat op dat moment en er is geen oordeel of kritiek. Juist hierdoor kan  de transformatie ontstaan. Ik maak je er op attent dat ik je op momenten zal confronteren met (verhalen over) jezelf door een spiegel voor te houden zodat je bewust wordt van bepaald gedrag en vicieuze cirkels. De sessies vinden via de telefoon of per skype plaats.

* ‘Kom in Balans’ Thuisstudie Programma met 7 Audio Trainingen en 1 Bonus Training
Dit is je blauwdruk voor het programma. De zeven ‘Kom in balans’ kernmodules inclusief 1 bonus audiotraining reiken je aan hoe jij je relatie met jezelf, je vrouwelijke en mannelijke energie, liefde, communicatie, geloof, vertrouwen en intuïtie kunt gaan ontwikkelen om in contact te komen met je ware zelf. Deze audiotrainingen zijn inclusief materialen, zoals checklisten, tips, oefeningen etc.

Je ontvangt tevens een helder 90 dagen stappenplan waarin je week voor week aangereikt krijgt wat je kunt doen. De vervolgmaanden van het programma staan vooral in het teken van het verder implementeren van de opgedane kennis en inzichten, en waar nodig het (verder) opruimen en helen van psychische ballast.

* Krachtige ‘Kom in Balans’  Visualisatie, Hypnose en Meditatie MP3′s

Lees hier de Testimonials van klanten.

Wil je meer weten neem gerust contact op. Voor de mensen die nu al mee willen doen, er geldt een vroegboekkorting en er zijn extra bonussen.
Meer informatie volgt nog.

Ook kun je deelnamen aan een Retreat in Spanje of in Schiermonnikoog! Dit kan inclusief ‘Dans je in balans’ (Dance in Balance) met Free Movement Chakradance de ‘Awakening’, plus individuele coaching, healing en natuurlijk de geuren! Informatie over de Retraites volgt nog.

Meer informatie over Dans je in Balans en de Awakening klik hier.